fbpx

5 καταστάσεις που ζουν ΜΟΝΟ όσοι νευριάζουν με τα Χριστούγεννα!

Είναι τζείνοι που περιμένουν πώς και πώς τις γιορτινές μέρες των διακοπών των Χριστουγέννων. Είναι όμως τζιαι κάποιοι άλλοι που είναι απλά τσακωμένοι με το λεγόμενο christmas spirit. Μισούν ό,τι έχει να κάμει με Χριστούγεννα: που στόλισμα δέντρου μέχρι χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος βρίσκει τη συγκεκριμένη μερίδα του πληθυσμού μας σε ένα mood κατάθλιψης και είναι μονίμως νευριασμένοι με τα πάντα γυρώ τους: τα δώρα, τα ψώνια, τις εκπτώσεις, τα στολίσματα, τα λαμπούθκια τζιαι τα τραπέζια που ξεσσειλίζουν που φαΐ – όλα αφήνουν τους παγερά αδιάφορους...

Βασικά παίζει να προτιμούν να κλειστούν σε ένα υπόγειο για 2-3 εβδομάδες, να περάσει το fever των γιορτών, τζιαι μετά να φκουν πάλε σαν να μεν υπήρξε ποτέ η περίοδος τούτη.

Θέλεις να μάθεις ποιες συγκεκριμένες καταστάσεις νευριάζουν τούτα τα άτομα που τα Χριστούγεννα; Συνέχισε να διαβάζεις!

1
Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Νομίζω ακόμα τζιαι τζείνοι που αγαπούν τα Χριστούγεννα έχουν παρόμοιο θέμα. Εν γίνεται ρε φίλε μα κάθε χρόνο τα ίδια τζιαι τα ίδια τραγούδια! Και το τραγικό ποιο είναι; Αντί να φκάλουν κανένα καινούριο τραγουδάκι για τα x-mas, κάμνουν διασκευές κάτι αρχαίων τραγουδιών, λες τζιαι ελείψαν οι νότες!

Και το πιο τραγικό; Όσο και να μισείς τα συγκεκριμένα τραγούδια, σίουρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να τα σιγοτραγουδά σε άκυρες φάσεις κάτα τη διάρκεια των γιορτών, χωρίς καν να συνειδητοποιείς ότι το κάμνεις. Πάρε για παράδειγμα εμένα που έσσιει που την ώρα που έγραψα τη φράση “χριστουγεννιάτικα τραγούδια” παίζει μες το νου μου το “all I want for Christmas is youuu“…

2
Τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια

Ναι είπαμε εν γιορτές, ευκαιρία να βρεθούμε με την οικογένεια μας, να περάσουμε χρόνο μαζί κτλ κτλ. Αλλά για κάποιο λόγο το “περνώ (ποιοτικό) χρόνο με την οικογένεια” συγχίζουμε το με το “τρώω τζιαι σπάζω μαζί με την οικογένεια“…

Εν μπορείς να πεις, εν κάπως δικαιολογημένος ο φίλος μας να τρέφει μιαν Α αντιπάθεια σε τέτοιου είδους οικογενειακές καταστάσεις. Μαζεύκουνται ούλλοι οι συγγενείς τζιαι τρων, πίνουν, φωνάζουν, λαλούν τα γνωστά κρύα αστεία του τύπου “άτε εν να σε δω του χρόνου πάλε!”…

Εν κανεί που εν ήδη σικκιρτισμένος που κάθεται τζιαι τρώει σε πιατάκι με Άγιους βασίλιδες τζιαι σκουπίζεται με μαντηλάκια γεμάτα φιόγκους τζιαι ρούντολφ πρέπει να γελάσει τζιαι με το τάχα ανέκδοτο του πιωμένου θείου του… Μιλούμε για τραγωδία.

3
Τα γεμάτα καταστήματα και το υπερβολικό ψώνισμα

Συγκεκριμένα, αυτό που τον νευριάζει με μια λέξη είναι η… απληστία. Δώρα, δώρα, δώρα, εκπτώσεις, λεφτά για άχρηστα αντικείμενα όπως στολίδια, αγγελάκια, φάτνες, λαμπάκια, υπερφορτωμένα τραπέζια με φαγητά, που είτε θα καταλήξουν στον κάλαθο, είτε θα στείλουν πολλούς στα νοσοκομεία με συμπτώματα υπερφαγίας…

Δαμέ που τα λέμε, εν έχει καθόλου άδικο να νευριάζει με την συγκεκριμένη κατάσταση. Οι παραπάνω παραπονιούμαστε ότι έπιασε μας η κρίση τζιαι εν έχουμε λεφτά να φάμε, να πληρώσουμε λογαριασμούς, να σπουδάσουμε κτλ, αλλά που την άλλη τα mall τζιαι οι εμπορικοί δρόμοι μες την περίοδο των γιορτών εν τίγκα, χωρίς καμιά υπερβολή.

4
Η αφόρητη κίνηση στους δρόμους

Δαμέ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον hater των Χριστουγέννων. Όσο πιο πολλά πλησιάζουν οι μέρες τόσο πιο πολλά σπάζουν τα νεύρα σου μες τους δρόμους.

Ας πούμε εσύ βιάζεσαι να πάεις να κάμεις μια δουλειά (άσχετη, πάντα, με τα Χριστούγεννα) τζιαι καθυστερούν σε τα εκατοντάδες αυτοκίνητα των αθκιασερών που θέλουν να παν στην Παραμυθούπολη.

scheck-treck-01

Τζιαι όι μόνο τα αυτοκίνητα! Είναι τζιαι κάτι πεζοί που διασταυρώνουν τους δρόμους σε φάση πιο yolo πεθαίνεις... Εκατάλαβες για ποιους λαλώ. Τζιείνους που νομίζουν ότι ούλλοι οι δρόμοι τα Χριστούγεννα γίνουνται για κάποιο λόγο πεζόδρομοι τζιαι αν τους παίξεις τζιαι καμιά πουρού δυσπιρκούν.

Βαστούν τζιαι τα μωρά τους που το σσιέρι τζιαι διούν μέσα… Ε, όσο χριστουγεννιάτικο πνεύμα τζιαι να έσσιεις μέσα σου εν θα αντέξεις. Σκέφτου τι παθαίνουν τα νεύρα τζιείνου που εν έσσιει κανένα τέθκοιο πνεύμα μέσα του!

5
Τα υποχρεωτικά δώρα 

Με λίγα λόγια… η υποκρισία. Δηλαδή προσπάθησε λλίον να καταλάβεις το δράμα τούτων των ανθρώπων… Εν κανεί που πρέπει να υποστούν το Christmas spirit που ξεκινά 2 μήνες πριν τα x-mas, αναγκάζουνται να πληρώσουν για δώρα που “πρέπει” να κάμουν, σύμφωνα πάντα με την γνώμη της μάμμας η οποία εν κάπως:

“Η ανηψιά σου πέρσι έφερε σου έτσι καλό σακκούι, κανόνησε πήαινε πιάσ’ της τίποτε καλό”…

Ok μάμμα…

grumpy-cat-800-2

Αν μισείς τζιαι εσύ τα Χριστούγεννα τζιαι ό,τι έσσιει να κάμει με τις γιορτές, σίουρα εταυτίστηκες απόλυτα με τα πιο πάνω.

Αν είσαι, πάλε, που τζείνους που αγαπούν υπερβολικά τα Χριστούγεννα ίσως να δυσκολεύκεσαι να καταλάβεις τις πιο πάνω καταστάσεις γιατί εσένα αγγίζει σε κάθε χρόνο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και απολαμβάνεις στο έπακρον όλα τα πιο πάνω (εκτός που την κίνηση).

Είμαι σίουρη, όμως, ότι έχεις ένα φίλο ή έστω γνωστό που να είναι ορκισμένος εχθρός των Χριστουγέννων.

Πόσο νομίζεις ότι σου ταιρκάζουν τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending