fbpx

3 casual looks για να αντιγράψεις από την Selena Gomez!

Η Selena Gomez, είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτό το διάστημα και όχι άδικα! Είναι νεαρή, πανέμορφη και ήταν και το cover girl της Αμερικάνικης Vogue για το τεύχος Απριλίου! Είναι γνωστή για το μοναδικό στυλ της και σε κάθε της εμφάνισή τραβάει τα βλέμματα.

Γι’ αυτό κι εγώ βρήκα 3 πολύ stylish casual looks της Selena για να αντιγράψεις. Η αλήθεια είναι ότι τα πέτυχε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια γι’ αυτό θα είναι εύκολο να δημιουργήσεις κι εσύ παρόμοια looks!

Πάμε να τα δούμε:

1
Φόρμα με crop top

Τι πιο casual από μια φόρμα, ένα crop top και all stars; Η Selena αποφάσισε να ολοκληρώσει το look της με ένα μαύρο denim σακάκι και χρωματιστά γυαλιά που είναι ότι πιο in αυτή την περίοδο.

Επίσης, έκανε στα μαλλιά της ένα messy bun (ατημέλητο κότσο) ένα πανεύκολο hairstyle για τις μέρες που είτε βιάζεσαι είτε απλώς δε θέλεις να αφήσεις κάτω τα μαλλιά σου.

Get her look:

Φόρμα

Crop top

Black denim jacket

Χρωματιστά γυαλιά

2
Leggings και band t-shirt

Για μια πιο rock εμφάνιση, η Selena επέλεξε μαύρα leggings (κολάν) και oversized band t-shirt που όπως ξανά είπα είναι hot trend! Αθλητικά παπούτσια και μαύρα γυαλιά ολοκλήρωσαν το outfit της!

Get her look:

Leggings

T-shirt

3
Denim σαλοπέτα

Σε ανοιξιάτικη διάθεση, η Selena συνδύασε την ολόσωμη denim σαλοπέτα της (dungarees) με ένα crop top και slip on shoes. Δημιούργησε ένα casual και παράλληλα sexy outfit χωρίς πολλά πολλά!

Get her look:

Denim dungarees

Crop top

Slip on trainers

Quote της εβδομάδας:

«No matter how you feel, get up, dress up,
show up and never give up!» ????

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger – 3 outfits της Arielle Noa που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending