Τα 5 πιο trendy αντρικά haircuts για το καλοκαίρι!

Τα μαλλιά σου είναι μέρος της γοητείας και των αντρών και των γυναικών! Γι’ αυτό και λίγοι είναι αυτοί βγαίνουν από το σπίτι τους χώρις να κοιταχτούν στον καθρέφτη! Κάποια βέβαια – και αυτό το λέμε χωρίς υπερβολή- χρειάζονται περισσότερη ώρα να φτιάξουν μαλλιά τους παρά να βρουν τι να φορέσουν ????!

Και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και θα θέλεις σίγουρα να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, ετοιμάσαμε ένα post στο οποίο προτείνουμε τα 5 πιο trendy haircuts γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Δες τα εδώ: 

1Ξυρισμένο κεφάλι (Buzz cut)

Είναι το πιο βολικό κούρεμα που μπορείς να κάνεις για το καλοκαίρι, ούτε πιστολάκι, ούτε ισιωτική. Ξυπνάς ντύνεσαι και είσαι έτοιμος.

Το συγκεκριμένο κούρεμα κρύβει και μια γοητεία και αυτό είναι αποδεδειγμένο μιας και στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι άντρες που έχουν έτσι τα μαλλιά τους. Αν το συνδυάσεις και με μούσι 3-4 ημερών ακόμα καλύτερα!

2Ατημέλητη Φράντζα

Αν σου αρέσει να παίζεις με τα μαλλιά σου και σου αρέσει το στυλάτο ατημέλητο look, τότε αυτό είναι το haircut που σου ταιριάζει.

3Κλασική φράντζα

Εδώ και μερικά χρονάκια έχει επιστρέψει έντονα η κλασική φράντζα και μπορώ να σου πω ότι ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού την επιλέγει ανεπιφύλακτα. Προσοχή όμως γιατί αυτό το haircut δεν πάει σε όλους.

4Ελαφρώς wavy

Αυτό το κούρεμα είναι κυρίως για τους αντρες που έχουν σγουρά μαλλιά, οι οποίοι θέλουν τώρα το καλοκαίρι να απαλλαγούν από το πιστολάκι και να αφήσουν το μαλλί τους φυσικό.

Αυτό το look χρείαζεται λίγο προσοχή στo μήκος, και αυτό εξαρτάται και από το πόσο όγκο θέλεις να δώσεις στα μαλλιά σου.

5Αντρικό καρέ

Για τους φίλους που τους αρέσει το μακρύ μαλλί προτείνουμε το κοντό αντρικό καρέ. Αν σου πηγαίνει και έχεις υπομονή για να φτιάχνεις τα μαλλιά σου καθημερινά, τότε δοκίμασε το  συγκεκριμένο haircut και θα μας θυμηθείς.

Αν έχεις μακρύ μαλλί κόψε τα σε κοντό καρέ και μην τα λυπηθείς, μαλλιά είναι και θα μακρύνουν.

Εσύ ποιο haircut θα επιλέξεις για το καλοκαίρι;

 


Διάβασε επίσης: Τα 6 καλύτερα hairstyles για να επιλέξεις!