fbpx

Όσα είδαμε στο Grand Prix του Μονακό της Formula 1!

Πέρασε αισίως και το 6ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. Η Scuderia Ferrari μετά από αρκετά χρόνια, βρίσκεται στην καλύτερη της φάση, στη μετα-Schumacher εποχή.

Πρώτος στη βαθμολογία των πιλότων βρίσκεται ο Sebastian Vettel της Scuderia Ferrari με 129 βαθμούς, ενώ ακολουθεί με 104 ο Βρετανός Lewis Hamilton της Mercedes-AMG Petronas.

Την τριάδα συμπληρώνει ο δεύτερος οδηγός της Mercedes, Valtteri Bottas, με 75 βαθμούς.

www.exclusivegp.com

Στο κοσμοπολίτικο Grand Prix του Μόντε Κάρλο του Μονακό, είδαμε την Ferrari να χαμογελάει αφού πέτυχε το 1-2 με τον Vettel και τον Raikkonen να κατακτούν τα δύο πιο ψηλά σκαλιά του βάθρου (το βάθρο συμπλήρωσε ο Ricciardo της Red Bull).

Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν μια στρατηγική της Ferrari, όπου ο Vettel βγήκε μπροστά από τον Raikkonen μετά το pit stop. Αυτό έκρινε τον νικητή του grand prix, ενώ έκανε πολλούς να πιστέψουν πως ο Vettel «έκλεψε» την νίκη από τον συμπαίκτη του.

Sky Sports

Όπως κάθε χρόνο, δεν μπορούσαν να λείπουν τα ατυχήματα και οι συγκινήσεις από τον αγώνα του Μοντε Κάρλο.

Στον 61ο γύρο, είχαμε τρομακτικό ατυχήμα του Wehrlein μετά από επαφή με τον Button. Ευτυχώς, δεν έπαθε κάτι σοβαρό, όμως χρειάστηκε να εγκαταλείψουν και οι 2 τον αγώνα.

in.news.yahoo.com

Εσύ πιστεύεις θα τα καταφέρει φέτος η Ferrari να τερματίσει στην πρώτη θέση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending