fbpx

3+1 τρόποι να φοράς τα sneakers σου με στυλ και το καλοκαίρι! (Part 1)

Μπορεί τώρα που το καλοκαίρι να είναι εδώ, να ανυπομονείς να φορέσεις τα καινούρια σου σανδάλια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεφορτωθείς τα sneakers σου!

Τα αθλητικά παπούτσια, μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα καλοκαιρινά outfits, μιας και είναι το πιο διαχρονικό, άνετο και stylish κομμάτι ανεξαρτήτως σεζόν!

Γι’ αυτό και σου προτείνω 4 τρόπους για να φοράς τα παπούτσια σου πάντα με στυλ και άνεση!

Δες τους εδώ:

1
Girly Look

Διάλεξε ένα κοντό ή μακρύ floral φόρεμα και συνδύασέ το με τα λευκά sneakers σου. Πάρε μια μικρή τσάντα ώμου σε ροζ χρώμα για να δώσεις μια πιο κομψή πινελιά.

2
Casual Look

Ένα από τα πιο casual και εύκολα looks για το καθημερινό σου στυλ. Δώσε βάση στο χρώμα της μπλούζας που φοράς και συνδύασέ το με το ίδιο χρώμα στα sneakers σου, με ένα απλό ψηλόμεσο μαύρο τζιν.

3
Chic Look

Για ακόμα πιο ξεχωριστές εμφανίσεις προτίμησε μια ασύμμετρη printed φούστα σε ό,τι απόχρωσεις προτιμάς μαζί με ένα απλό λίνο πουκαμισάκι, χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις οτιδήποτε άλλο στο σύνολό σου.

4
Cool Look 

Φόρεσε τις striped culottes σου μαζί με το λεπτό μαύρο strap μπλουζάκι σου, το οποίο ταιριάζει άψογα με τα άσπρα sneakers σου, δίνοντας ένα πολύ ανετό και θηλυκό look!

Εσύ πώς θα φορέσεις τα sneakers σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending