Βρες το δωρεάν WiFi: To Facebook θα βρίσκεται παντού με το “Find Wifi”!

Katerina Christodoulou
Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών - Δημοσιογραφία
addictivetips.com

Τα έμαθες; Το Facebook πλέον με τη νέα του λειτουργία του “Find Wifi” άρχισε να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, σε iOS και Android!

Αυτή η λειτουργία πρωτοξεκίνησε τη δοκιμή της τον τελευταίο χρόνο, σε χρήστες μόνο του iOS και σε επιλεγμένες χώρες.

Τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το “Find WiFi”;

indianexpress.com

Με τη λειτουργία αυτή, γίνεται προσπάθεια  να επεκταθεί σε χρήσιμες περιοχές όπως σε σημεία που δεν ήταν  εύκολη η πρόσβαση (ταξίδια) και χρειαζόταν η σύνδεση στην πλατφόρμα του Facebook.

Γιατί είναι τόσο χρήσιμη αυτή η λειτουργία;

naijaknowhow.com

To “Find WiFi” (Βρείτε WiFi) θα βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν διαθέσιμα hot-spots Wi-Fi κοντά από τις επιχειρήσεις που μοιράζονται με το Facebook από τη σελίδα τους.

Έτσι, όπου κι αν βρίσκεσαι, θα μπορείς εύκολα εύκολα να μελετήσεις  τις πλησιέστερες συνδέσεις όταν η σύνδεση δεδομένων σου είναι αδύναμη.

Πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις το “Find WiFi”;

blog.avast.com

Για να βρεις hotspot Wi-Fi, άνοιξε την εφαρμογή Facebook, κάνε κλικ στην καρτέλα “More/Περισσότερα” και, στη συνέχεια, στο “Εύρεση Wi-Fi”.

Όταν βρεις στην καρτέλα “Find Wi-Fi“, ίσως χρειαστεί να την ενεργοποιήσεις. Στη συνέχεια θα μπορείς να περιηγηθείς στα πιο κοντινά διαθέσιμα hotspots σε ένα χάρτη και να μάθεις περισσότερα για τις επιχειρήσεις που τις φιλοξενούν!

Πολλοί χρήστες, πολλές και οι απαιτήσεις!

iphoneincanada.ca

Μιας και το Facebook έχει ολοκληρώσει ένα δίκτυο 2 δισεκατομμυρίων χρηστών, σίγουρα η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη για ένα τόσο μεγάλο αριθμό ατόμων – αγγίζει σχεδόν το 1/3 του κόσμου!

Δες το πιο κάτω βίντεο του Facebook για περισσότερες πληροφορίες:

 

Find Wi-Fi

Posted by Facebook on Thursday, June 29, 2017

               

Εσύ θα χρησιμοποιήσεις αυτή τη λειτουργία όπου και αν βρίσκεσαι;