fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Αυτή την εβδομάδα επέλεξα 3 outfits που κάλλιστα μπορούν να φορεθούν σε βραδινή έξοδο! Με εντυπωσίασε το σύνολο της κάθε φωτογραφίας!

Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και το δικό σου fashionable outfit! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας κάνεις tag στις φωτογραφίες σου ή να χρησιμοποιήσεις το hashtag #studentlifetrendsΒέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σου στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σου φωτογραφία! Η φωτογραφία σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμη!

Δες εδώ ποιοι ξεχώρισαν: 

1
Τιμοθέα Νεάρχου 

A post shared by Timothea Nearchou (@timothea24) on

Λάτρεψα το outfit που δημιούργησε η Τιμοθέα με τα σκισμένα boyfriend shorts της! Λίγες καταφέρνουν να πετύχουν ένα τόσο κομψό look με τα συγκεκριμένα shorts! Μου άρεσε πολύ η see-through μπλούζα που επέλεξε με statement μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση! Τα μαύρα pointed heels της ολοκλήρωσαν το κομψό αυτό outfit! Go girl! ⚡

2
Παναγιώτης Σάββα

Ο Παναγιώτης μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις στυλιστικές του επιλογές! Η συγκεκριμένη του όμως είναι η αγαπημένη μου! Λίγοι άντρες μπορούν να φορέσουν το άσπρο παντελόνι και να το υποστηρίξουν τόσο καλά όσο ο Παναγιώτης! Μου άρεσε πολύ το πουκάμισό του με μαύρες λεπτομέρειες το οποίο συνδύασε με μαύρη ζώνη και μαύρα loafers. Μπράβο σου! ????

3
Έλενα Λοΐζου

A post shared by ???? Έλενα (@elenaaloizou) on

Ένα πολύ ρομαντικό outfit επέλεξε να φορέσει η Έλενα και της πάει πάρα πολύ! Αυτό το ροζ/nude χρώμα στο φόρεμα της και το στυλ του που είναι πιο loose την κολακεύει! Τα μπεζ strap heels που επέλεξε να φορέσει είναι η ιδανικότερη επιλογή για το συγκεκριμένο outfit! Μου άρεσαν πολύ και το wavy hairstyle της που επέλεξε να κάνει! Υοu are so sweet! ????

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending