fbpx

5 ποδοσφαιριστές που ίσως δεν ήξερες ότι έζησαν τον υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία!

Πόσες φορές έτυχε να υποβιβαστεί μια ομάδα στην Β’ Κατηγορία και ενώ κάποιος ποδοσφαιριστής της να έχει λάμψει κατά την διάρκεια της σεζόν; Πάμπολλες!

Πάμπολλες είναι επίσης και οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ακόμα και μεγάλων ονομάτων, τουλάχιστον σήμερα, που έζησαν την εμπειρία του υποβιβασμού σε μια κατηγορία στην οποία δεν ανήκαν.

Παρακάτω μαζέψαμε 5 τέτοιους και σου τους παρουσιάζουμε.

Δες ποιοι είναι:

1
Zlatan Ibrahimovic

Πολύ πριν τον μάθει όλος ο πλανήτης, ο Σουηδός έζησε την εμπειρία της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας αφού η πρώτη του ομάδα, Malmo, υποβιβάστηκε εκεί το 1999-2000.

Τότε ήταν που ο Arsene Wenger προσπάθησε να τον πείσει να υπογράψει στην Arsenal με τον Zlatan να λέει την γνωστή ατάκα “Ο Zlatan δεν περνά από δοκιμαστικά!

2
Oliver Bierhoff

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους Γερμανούς σκόρερ όλων των εποχών έζησε όμως και αυτός την εμπειρία της Β’ Κατηγορίας.

Ήταν το 1991 και ενώ μόλις είχε μετακομίσει στην Ιταλία και την Ascoli οταν η “picchio” πήρε τον δρόμο για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

O Bierhoff έμεινε στην Ascoli μέχρι το 1995.

3
Pablo Aimar

Μπορεί ο ίδιος ο Messi να δήλωσε πως ο Aimar ήταν το είδωλο του με τον Αργεντινό χαφ όμως να έχει ζήσει τον υποβιβασμό στην Β’ Κατηγορία.

Ήταν την σεζόν 2007-08 όταν φορούσε την φανέλα της Real Zaragoza. Παρ’ όλα αυτά ο Aimar δεν έπαιξε ποτέ στην δεύτερη κατηγορία αφού πήρε μεταγραφή για την Benfica.

4
Roberto Ayala

Τον τεράστιο Αργεντινό αμυντικό τον μάθαμε οι περισσότεροι κατά την θητεία του στην Valencia.

Μερικά χρόνια πριν όμως, το 1998, έζησε την εμπειρία να βλέπει την ομάδα της οποίας την φανέλα φορούσε να πέφτει στην Β’ Κατηγορία.

Ήταν η Napoli την οποία ο Ayala άφησε το ίδιο καλοκαίρι για την Milan!

5
Lukas Podolski

Η Κολωνία είναι η πρώτη ομάδα του Γερμανού, με πολωνικές ρίζες, επιθετικού. Εκεί έγινε και γνωστός και εκεί αγαπήθηκε όσο πολύ λίγοι.

Ήταν το 2004, και ενώ ο Poldi ήταν μόλις 19 χρονών και ένας από τους πιο υποσχόμενους επιθετικούς της Ευρώπης, όταν τα “πουλάρια” πήραν τον δρόμο για την Β΄Κατηγορία.

Ο Podolski ακολούθησε την ομάδα του (έφυγε το 2006 για την Bayern) παίρνοντας μορφή λαϊκού ήρωα!

Εσύ ήξερες ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές έζησαν την εμπειρία του υποβιβασμού; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending