Τι να φορέσουν οι άντρες στο πρώτο ραντεβού για να εντυπωσιάσουν!

Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο σου ραντεβού να πεις τα σωστά πράγματα. Είναι όμως αρκετό για να σου εξασφαλίσει και δεύτερο ραντεβού; Δυστυχώς ή ευτυχώς η πρώτη εντύπωση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για να την κερδίσεις!

Επίσης το να φορέσεις ένα stylish outfit, εκτός του θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου, θα σε βοηθήσει να είσαι πιο κοινωνικός, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν πολύ ελκυστικό.

Γι’ αυτό κι εγώ σου δίνω outfit ideas για όπου και αν αποφασίεις να βγεις. Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις τέλεια! Thank me later!

Δες τα εδώ:

1Casual

pinterest

Ραντεβού για καφέ, σινεμά ή γενικά κάτι χαλαρό. Ένα casual outfit θα είναι το ιδανικότερο γι’ αυτές τις περιπτώσεις!

Εντυπωσιάζεις με την απλότητα, γι’ αυτό φόρεσε ένα t-shirt με jeans ή βερμούδα και sneakers. Φόρεσε και ένα ρολόι για αξεσουάρ και you are ready to go. Πιο απλά γίνεται;

2Smart casual

pinterest

Αν δε θέλεις να είσαι ούτε και πολύ απλά αλλά ούτε και πολύ επίσημα ντυμένος, τότε κανένα πρόβλημα!

Για ‘σένα υπάρχει το λεγόμενο smart casual look, όπου μπορείς βάζοντας ένα blazer πάνω από το t-shirt σου ή να φορέσεις ένα απλό πουκάμισο πάνω από τα jeans σου, κάνοντας έτσι το outfit λίγο πιο formal!

3Beach Date

pinterest

Ραντεβού στην παραλία; Τι πιο ωραίο για καλοκαίρι! Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πας με το μαγιό.

Φόρεσε ένα καλοκαιρινό πουκάμισο με κοντό παντελόνι και συνδύασέ το με τα γυαλιά ηλίου, μια ζώνη ή το ρολόι σου και αμέσως είσαι stylish. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Εσύ πώς θα ντυθείς για να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο ραντεβού;