5 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν και σε άλλα αθλήματα!

Sports Photojournalist

Αρκετοί γυμναστές υποστηρίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές είναι καλό να εξασκούνται και σε άλλα αθλήματα εκτός του ποδοσφαίρου έτσι ώστε να γυμνάζουν ακόμα περισσότερα μέρη του σώματος τους αλλά και του μυαλού τους.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές το πήραν ένα βήμα πιο κάτω και έκαναν το δεύτερο τους άθλημα τόσο καλά που αν τους δεις δεν ξέρεις σε ποιο είναι καλύτεροι.

Δες ποιοι είναι αυτοί οι 5 ποδοσφαιριστές πιο κάτω:

 

1Ivan Perišić – Beach Volley

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός της Inter Milan είναι από τα μεγάλα ονόματα στη χώρα του. Αυτό όμως δεν τον περιορίζει στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ίδιος έλαβε μέρος και σε επίσημο ευρωπαϊκό τουρνουά beach volley!

2Paolo Maldini – Tennis

Ένας από τους θρύλους της AC Milan και του ποδοσφαίρου γενικότερα. Ο Maldini είχε το τένις σαν χόμπι αλλά όταν ήρθε ο καιρός αγωνίστηκε και σε μερικούς επίσημους αγώνες αλλά και τουρνουά.

3Tim Wiese – WWE

Ήταν τερματοφύλακας της Werder Bremen από το 2005 μέχρι και το 2012. Υπήρξε και μέλος της εθνικής Γερμανίας και κατέληξε να μάχεται στα ρινγκ του WWE το 2016.

4Henrik Larsson – Floorball

Αφού αγωνίστηκε σε Celtic, Barcelona και Manchester United ο Σουηδός ποδοσφαιριστής δοκίμασε την τύχη του στο floorball. Είναι ένα άθλημα πολύ παρόμιο με το χόκεϋ και απ’ όσο ξέρουμε ο Larsson έχει τις ίδιες ορέξεις που είχε και στο ποδόσφαιρο!

5Luis Enrique – Marathon Runner

Για όσους δεν το ξέρουν ο Luis Enrique υπήρξε κάποτε αρχηγός της Barcelona. Αυτό από μόνο του δικαιολογεί την καριέρα του ως ποδοσφαιριστή. Βέβαια, ο ίδιος δεν αρκέστηκε στο ποδόσφαιρο αφού τελείωσε 3 μαραθώνιους μεταξύ 2006 και 2008 (Amsterdam Marathon, Firenze Marathon, Marathon des Sables) και τελείωσε και το Frankfurt Ironman.

Εσύ ήξερες για αυτούς τους ποδοσφαιριστές;