Οι 4 τερματοφύλακες που δεν σκόραρε ποτέ απέναντι τους ο Messi!

Constantinos Tsiartas
Sports Photojournalist
independent.co.uk

Αφού βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και απέναντι στον Gianluigi Buffon, ο Messi έχει βαλθεί να μην αφήσει εμπόδιο στον δρόμο του.

Είναι όμως 4 τύποι που όσες φορές αγωνίστηκε μαζί τους δεν κατάφερε να σκοράρει. Το γεγονός ότι σκόραρε σε τόσες πολλές διαφορετικές ομάδες σε La Liga και Champions League το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον αυτό.

Δες πιο κάτω ποιοι είναι αυτοί οι 4:

 

1Julio Cesar

Ο πορτιέρο της Inter Milan ήρθε αντιμέτωπος 2 φορές με τον Messi και στις δύο περιπτώσεις ο Αργεντινός δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Όπως θα δεις και στο βίντεο πιο πάνω ο Cesar το είχε καημό και καμάρι να μην δεκτεί γκολ από τον Messi γι’ αυτό και υπερέβαλε εαυτό στα σουτ του!

2Renan Brito Soares

Getty images

Ο Renan Brito αποκτήθηκε από την Valencia με τις καλύτερες περγαμηνές αφού το πάθος του ήταν αυτό που τον ξεχώριζε. Αναμετρήθηκε με τον Messi 3 φορές και ο Αργεντινός δεν κατάφερε να τον νικήσει καμία από αυτές.

Τώρα αγωνίζεται στην Goias οπότε χλωμό είναι να συναντηθούν ξανά!

3Sebastian Vieira

Ο Viera αγωνίστηκε με τη φανέλα της Villareal για 4 χρόνια στα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Messi 3 φορές. Όπως θα δεις και στο βίντεο πιο πάνω, ο Viera γενικά αρνιόταν να δεκτεί γκολ σε μια καλή του μέρα από όποιον και να ήταν αυτό.

Μετά την Ισπανία πήγε στην Ελλάδα για ένα χρόνο για λογαριασμό της ΑΕΛ Λάρισας και έπειτα (το 2011) πήγε στην Κολομβία όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα!

4Sergei Ryzhikov

Ο τελευταίος στη λίστα μας είναι και ο πιο ξεχωριστός. Ο λόγος είναι πως ο Ryzhikov είναι ο μόνος τερματοφύλακας που αντιμετώπισε τον Messi 4 φορές και δεν έχει δεχθεί κάποιο γκολ!

Από το 2008 είναι ο τερματοφύλακας της Rubin Kazan και κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά των φιλάθλων. Ειδικά μετά που ανέκοψε τον Messi 4 φορές στα μεταξύ τους παιχνίδια την περίοδο 2009/10 και 2010/11.

Ποιος θα είναι ο επόμενος πιστεύεις εσύ;