fbpx

3+1 τρόποι να φορέσεις το βελούδο και στις καθημερινές σου εξόδους!

Εύχομαι να έχεις κρατήσει και εσύ τα περσινά βελούδινα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί guess girl! Το βελούδο επιστρέφει δυναμικά και πάλι!

Κυρίως είχε κάνει την εμφάνισή του στις ντουλάπες μας, εδώ και μερικά χρόνια, μέσα από πιο επίσημα κομμάτια που φορούσες στις βραδινές σου εξόδους.  Φέτος τον χειμώνα όμως, όλα ανατρέπονται και you have to accept the challenge, φορώντας το βελούδο στις καθημερινές σου εξόδους, από το πρωί κιόλας!

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1
 Velvet jackets

Ένα minimal outfit με το αγαπημένα σου jeans και ένα basic top, μπορεί να ξεχωρίσει, προσθέτοντας απλά ένα υπέροχο velvet jacket, όπως το φόρεσαν και το αγάπησαν τα fashion girls out there!

2
 Velvet trousers

Ποιος είπε ότι τα βολικά ρούχα δεν μπορούν να είναι και κομψά; Μετά τις βελούδινες αθλητικές φόρμες (ναι, αυτές που έχεις στην ντουλάπα σου σε όλα τα χρώματα) σειρά έχουν τα velvet trouser!

Μπορείς να τα φορέσεις είτε με oversized jumpers, είτε με ένα plain/printed t-shirt.

3
Velvet boots

Velvet is the new suede! Πήγαινε μια βόλτα στα καταστήματα και θα δεις παντού βελούδινες μπότες!

Τόλμησε να επιλέξεις άλλο χρώμα εκτός από το κλασικό μαύρο (το οποίο όμως ποτέ δεν απορρίπτουμε), και διάλεξε burgundy & navy colours μαζί με denim ή leather bottoms.

4
Velvet headbands

Αυτό τον χειμώνα, τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι τάση! Στόλισε τα με ένα velvet headband ή με ένα βελούδινο scrunchie στο χρώμα που σου πάει περισσότερο και αναβάθμισε το casual look σου!

Εσύ ποιο velvet κομμάτι έχεις βάλει ήδη στη shopping list σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending