3+1 τρόποι να φορέσεις το βελούδο και στις καθημερινές σου εξόδους!

Mary Elia
Primary School Teacher / Fashion Writer on Student Life

Εύχομαι να έχεις κρατήσει και εσύ τα περσινά βελούδινα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σου, γιατί guess girl! Το βελούδο επιστρέφει δυναμικά και πάλι!

Κυρίως είχε κάνει την εμφάνισή του στις ντουλάπες μας, εδώ και μερικά χρόνια, μέσα από πιο επίσημα κομμάτια που φορούσες στις βραδινές σου εξόδους.  Φέτος τον χειμώνα όμως, όλα ανατρέπονται και you have to accept the challenge, φορώντας το βελούδο στις καθημερινές σου εξόδους, από το πρωί κιόλας!

Πάρε μερικές ιδέες εδώ:

1 Velvet jackets

gamibay.com.br, memorandum.com, Who What Wear UK

Ένα minimal outfit με το αγαπημένα σου jeans και ένα basic top, μπορεί να ξεχωρίσει, προσθέτοντας απλά ένα υπέροχο velvet jacket, όπως το φόρεσαν και το αγάπησαν τα fashion girls out there!

2 Velvet trousers

dessertfirst, fashionsgirl.com

Ποιος είπε ότι τα βολικά ρούχα δεν μπορούν να είναι και κομψά; Μετά τις βελούδινες αθλητικές φόρμες (ναι, αυτές που έχεις στην ντουλάπα σου σε όλα τα χρώματα) σειρά έχουν τα velvet trouser!

Μπορείς να τα φορέσεις είτε με oversized jumpers, είτε με ένα plain/printed t-shirt.

3Velvet boots

Nordstrom, Tiff Madison, Harpeer’s Bazaar

Velvet is the new suede! Πήγαινε μια βόλτα στα καταστήματα και θα δεις παντού βελούδινες μπότες!

Τόλμησε να επιλέξεις άλλο χρώμα εκτός από το κλασικό μαύρο (το οποίο όμως ποτέ δεν απορρίπτουμε), και διάλεξε burgundy & navy colours μαζί με denim ή leather bottoms.

4Velvet headbands

Instagram: merrith

Αυτό τον χειμώνα, τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι τάση! Στόλισε τα με ένα velvet headband ή με ένα βελούδινο scrunchie στο χρώμα που σου πάει περισσότερο και αναβάθμισε το casual look σου!

Εσύ ποιο velvet κομμάτι έχεις βάλει ήδη στη shopping list σου;