fbpx

5 ποδοσφαιριστές με καθοδική πορεία που χαρακτηρίστηκαν σαν “νέος Messi”!

Τι χρειάζεσαι για να συγκριθείς με τον Messi; Να διαθέτεις εξαιρετική τεχνική και να σου λείπει λίγο ύψος θα ήταν μια λογική απάντηση.

Κάτι τέτοιο δεν σκέφτεται κάθε ποδοσφαιρόφιλος όταν βλέπει ένα κοντόσωμο ποδοσφαιριστή να βγάζει μάτια; “Βρήκαμε το νέο Messi, παιδιά!

Αναπόφευκτα λοιπόν υπήρξαν ή υπάρχουν παίχτες που μπαίνουν στην άδικη σύγκριση με τον Αργεντινό παιχταρά. Βρήκαμε 5 τέτοιους και σου τους παρουσιάζουμε.

Δες ποιοι είναι (και πες μας ποιος άλλος συγκρίθηκε με τον Messi χωρίς να καταφέρει να ανταποκριθεί):

 

1
Bojan Krkic

Ξεπετάχτηκε λίγο μετά τον Αργεντινό στις ακαδημίες της Barca και όλοι πίστεψαν ότι είχαν τον νέο Messi μπροστά τους.

Βλέπεις ο Bojan ήταν εντυπωσιακός στην Barcelona B’ αλλά και στις πρώτες του εμφανίσεις με τους blaugrana.

Σιγά – σιγά όμως η πίεση και η έντονη σύγκριση έφεραν και το άγχος και τις κρίσεις πανικού. Η απόδοση έπεσε και η καριέρα του Ισπανού πήρε την κάτω βόλτα.

Roma, Milan, Ajax και ακολούθως Stoke, Mainz και Alaves οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του μόλις 27χρονου άσου που ακόμα ψάχνει τον παλιό, καλό του εαυτό.

2
Marko Marin

Στην Monchengladbach και την Werder Bremen τον πίστευαν πολύ! Το ξεκίνημα της καριέρας του εντυπωσιακό, έγινε και διεθνής με την Γερμανία και το ύψους 1,70 κορμί του έφερνε κάτι στον Αργεντινό.

Και πάλι όμως οι ελπίδες αποδείχτηκαν ψεύτικες αφού μπορεί να μεταγράφηκε στην Chelsea αλλά ουσιαστικά πέρασε και δεν ακούμπησε από τους μπλε.

Δόθηκε δανεικός σε Sevilla, Fiorentina, Anderlecht και Trabzonspor μέχρι που το καλοκαίρι του 2016 τον αγόρασε ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Αξιόλογη μεν καριέρα αλλά όχι αυτή που ονειρεύονταν οι Γερμανοί όταν ο Marin έκανε τα πρώτα του βήματα!

3
Γιάννης Φετφατζίδης

Τον είπαν ο “Έλληνας Messi”, χαρακτηρισμός πολύ βαρετός για να τον σηκώσει ο 26χρονος σήμερα “Φέτφα”!

Ο σωματότυπος του, η ταχύτητα και η τεχνική του σε συνδυασμό με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς τον έκαναν το “next big thing” του ελληνικού, και όχι μόνο, ποδοσφαίρου.

Από το 2013 που έφυγε από τους Πειραιώτες όμως απέτυχε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε Genoa, Chievo Verona ενώ από το 2015 αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Al Ahli.

4
Diego Buonanotte

Αργεντίνος ο Messi, Αργεντίνος και ο Buonanotte. Παιχταράς ο πρώτος, παιχτούρα και ο δεύτερος. Κάτι τέτοιο σκέφτονταν οι συμπατριώτες των Messi – Buonanotte όταν ο τελευταίος ξεκινούσε εντυπωσιακά την καριέρα του στη River Plate.

To 2009 όμως ήταν οδηγός και μοναδικός επιζών σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο 3 φίλοι του έχασαν τη ζωή τους. Αυτό ήταν αρκετό για να θεωρηθεί “δολοφόνος” και να μην τον χωράει πλέον η Αργεντινή.

Στην Ευρώπη όμως απέτυχε να κάνει αίσθηση στη Malaga και τη Granada με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στις Pachuca και Quilmes.

Το 2015 τον βρήκε στην ΑΕΚ Αθηνών ενώ από πέρσι αγωνίζεται στην Universidad Catolica της Χιλής.

5
Sebastian Giovinco

Από το 2015 βγάζει το ψωμί του στον Καναδά και την Toronto FC σκοράροντας με απίστευτη συχνότητα.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Juventus όμως θεωρήθηκε ότι είχε πολύ μεγαλύτερες προοπτικές και ότι μπορούσε να γίνει εξίσου μεγάλος με τον Messi.

Ποτέ δεν έφτασε όμως σε τόσο ψηλό επίπεδο με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός σε Empoli και Parma και πριν από 2 χρόνια να αποχαιρετήσει την Ευρώπη.

Ποιοι άλλοι παίχτες θεωρήθηκαν σαν “νέος Messi” χωρίς να φτάσουν ποτέ τον Αργεντινό σούπερσταρ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending