fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες για το τι ΔΕΝ θέλουν να κάνουν (και) αυτό τον χειμώνα!

Αρχίζεις σιγά-σιγά να μπαίνεις στην καθημερινότητα του χειμώνα μιας και οι κρυάδες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας!

Τα πουλόβερ, οι ζακέτες, οι σάκκοι, τα γάντια και οι μπότες έγιναν πρώτη επιλογή στην ντουλάπα σου. Tο mood των Χριστουγέννων άρχισε να σε κυριαρχεί, αφού όλα καταστήματα γέμισαν με δώρα και στολίδια.

Πέρα από όλ’ αυτά, υπάρχουν και κάποιες συνήθειες και καταστάσεις και που καταντούν κάθε χειμώνα εκνευριστικές!

Ας δούμε λοιπόν τι ΔΕΝ θέλουν να κάνουν (και) αυτό τον χειμώνα 5 Κύπριες που ρωτήσαμε!

1
Δέσποινα

  • Εμ… θα σου πω την αλήθεια, ακόμη και αν ακουστεί αστεία. Εγώ αυτόν τον χειμώνα δεν θέλω να πάω ορειβασία στο Έβερεστ, γιατί άκουσα ότι θα κάνει πολύ κρύο…

2
Κατερίνα

  • Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν θέλω να κάνω αυτό τον χειμώνα… ή μάλλον ξέρω. Δεν αντέχω τη νηστεία (παρόλο που είναι επιλογή μου). Μου είναι πολύ δύσκολο να αντισταθώ στον πειρασμό της σοκολάτας...”

3
Μαρίνα

  • Είναι δύσκολη ερώτηση γιατί ειλικρινά δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στον χειμώνα!Λατρεύω τον χειμώνα. Για ‘μένα χειμώνας = Χριστούγεννα = Αγάπη. Είναι αλληλένδετα μεταξύ τους! Θέλω να περάσω τον ίδιο ακριβώς χειμώνα, με την ίδια ακριβώς καθημερινότητα και να κάνω τα ίδια πράγματα, γιατί έτσι αντλώ ευτυχία και αγάπη.

4
Νατάσα

  • “Είμαι σίγουρη για το τι θέλω να αλλάξω στον χειμώνα και δεν θέλω να το επαναλάβω και φέτος! Τα ίδια βαρετά οικογενειακά τραπέζια. Μαζεμένο ούλο το σόι. Να είσαι αναγκασμένος να φιλήσεις ούλλους σου τους συγγενείς, που τους θωρείς μια φορά τον χρόνο, όσο τζιαι αν ανακατσιάς. Μετά να πρέπει να τους πεις 15 φορές πώς παν οι σπουδές σου. Στο τέλος να σε σχολιάζουν τζιαι που πάνω.”

5
Χρυσάνθη

  • Φέτος για ‘μένα ο χειμώνας θέλω να είναι ξεχωριστός. Δεν θέλω να περάσω την ίδια βαρετή ρουτίνα. Θέλω να φύγω. Θέλω να φύγω μακριά από την Κύπρο και τα καθιερωμένα. Να περάσω ένα χειμώνα, έστω τις γιορτές, στο εξωτερικό. Σε ένα άλλο μέρος της Γης με άλλες συνήθειες. Να αλλάξω παραστάσεις και να συλλέξω εμπειρίες ζωής.

Με ποια από τις πιο πάνω απαντήσεις που πήραμε συμφωνείς περισσότερο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending