fbpx

Κέρδισε και πάει τελικό το Frederick University!

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι το Frederick University επικράτησε του Πανεπιστημίου Κύπρου με σκορ 3 – 0 και πήρε το 2ο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι πετοσφαιριστές του Frederick University είχαν πιο δύσκολο έργο απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 0. Οι δύο ομάδες έδειξαν τις προθέσεις τους από το πρώτο κιόλας σετ που τους βρήκε ισόπαλους μέχρι και το 17 – 17. Σε εκείνο το σημείο το Frederick πήρε προβάδισμα με 3 συνεχόμενους πόντους που φάνηκαν καθοριστικοί αφού το σετ τελείωσε 25 – 21.

Σε μια επανάληψη του πρώτου σετ, εξελίχθηκε το 2ο. Οι δύο ομάδες δεν το έβαζαν κάτω και δεν επαναπαύονταν και αυτό φάνηκε μέχρι το τέλος. Το σετ τελείωσε 25 – 21 με την ομάδα του Frederick University να ανεβαίνει περισσότερο ψυχολογικά.

Κάποια λάθη στην αρχή του 3ου σετ δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το 3ο σετ τελείωσε 25 – 12 με το Frederick University να παίρνει την πολυπόθητη νίκη.

Οι δύο ομάδες έδωσαν ένα εξαιρετικό αγώνα και ο μεγάλος τελικός καθώς και ο μικρός προβλέπονται εντυπωσιακοί. Το Frederick University θα αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα αντιμετωπίσει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε δύο τελικούς-φωτιά!

Frederick University (Gryban M): Μαυρής Θ, Ξενοφώντος Κ, Λουκά Λ, Γεωργίου Γ, Γιερκής Κ, Ιωαννίδης Θ, Καλαφάτης Κ, Sooaar V, Μυτιλιναίος Β.

Πανεπιστήμιο Κύπρου (Φαούτας Κ): Χριστοφίδης Χ, Παναγίδης Χ, Τζιάμαλης Α, Νικηφόρου Χ, Μιχαήλ Γ, Κυριάκου Θ, Ιορδάνους Α, Μαντζαράς Ρ, Δημητριάδης Μ, Βρυωνίδης Α, Σωτήρη Γ, Βραχίμης Σ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending