fbpx

Δες πώς είναι σήμερα & τι κάνουν οι πρωταγωνιστές των ταινιών “Home Alone”!

Ίσως να αποτελεί τη δημοφιλέστερη χριστουγεννιάτικη κωμωδία όλων των εποχών, αφού δεν είναι λίγοι οι πιστοί οπαδοί που την παρακολουθούν ανελλιπώς κάθε χρόνο! Είσαι κι εσύ ένας/μια από αυτούς;

To “Home Alone” (Μόνος στο σπίτι“), είναι μια αμερικάνικη κωμική ταινία που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 16 Νοεμβρίου 1990, γνωρίζοντας τεράστια εισπρακτική επιτυχία – κυκλοφόρησε ακόμη 4 συνέχειές της!

Βέβαια, γι’ αυτή τη σημαντική επιτυχία της, καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι διάφοροι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους μοναδικούς ρόλους από τον Αμερικανό σεναριογράφο John Hughes, που έχουμε την ευκαιρία να τους απολαμβάνουμε αναλλοίωτους μέχρι σήμερα!

Αναρωτήθηκες ποτέ όμως, πώς είναι σήμερα και τι κάνουν οι κύριοι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης ταινίας, 28 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της; Έχουν αλλάξει -κάπως- με το πέρασμα των χρόνων, ή παραμένουν ίδιοι και απαράλλακτοι, όπως τους γνωρίσαμε; Ασχολούνται ακόμη με την υποκριτική, ή μήπως κάποιοι τα παράτησαν και βρήκαν κάτι άλλο;

Μάθε τα όλα πιο κάτω:

1
Ο Macaulay Culkin ως “Kevin McCallister”

Τον γνωρίσαμε, μέσα από την συγκεκριμένη ταινία, να υποδύεται ένα μικρό 8χρονο αγόρι που η οικογένειά του τον αφήνει κατά λάθος μόνο στο σπίτι, όταν φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Παρίσι.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για το μικρότερο και ενοχλητικό μέλος της οικογένειας McCallister, Kevin, ο οποίος, τελικά, αποδεικνύεται εξαιρετικά έξυπνος και επινοητικός στην ταινία: καταστρώνει μια σειρά έξυπνων παγίδων για να αντιμετωπίσει τους 2 κακούς ληστές που θέλουν να διαρρήξουν το σπίτι του!

Σήμερα, ο 38χρονος Macaulay Culkin (26 Αυγούστου 1980) δεν εμφανίζεται πολύ συχνά σε κινηματογραφικές παραγωγές, αφού έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη μουσική. Εργάζεται, όχι σε μόνιμη βάση, ως dj σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη και είναι ιδρυτής του 5μελούς μουσικού συγκροτήματος “The Pizza Underground”.

Σημαντικό να αναφερθεί πως, στις 7 Σεπτεμβρίου 2004, συνελήφθη στην Oklahoma City για κατοχή ναρκωτικών (17,3 γρ. μαριχουάνας και άλλων ουσιών) και καταδικάστηκε τον επόμενο χρόνο σε 3ετή φυλάκιση, με 1 χρόνο αναστολή. Το γεγονός αυτό, είχε επηρεάσει αρνητικά την εικόνα που είχε “κτίσει” μέσω της θρυλικής ταινίας.

2
Ο John Heard ως “Peter McCallister”

Στην ταινία υποδύεται τον πατέρα του μικρού Kevin και το σύζυγο της Kate McCallister, τον Peter.

Σήμερα, ο John Heard, δεν βρίσκεται στη ζωή. Πέθανε από καρδιακή προσβολή, στις 21 Ιουλίου 2017, στο  Palo Alto της Καλιφόρνια σε ηλικία 72 χρονών.

Παρ’ όλ’ αυτά, σε αυτή τη σχεδόν 40χρονη καριέρα, εμφανίστηκε σε 105 ταινίες και 67 τηλεοπτικές σειρές,  για να τον θυμόμαστε για πάντα!

3
Η Catherine O’Hara ως “Kate McCallister”

Στην εν λόγω ταινία, την πρωτογνωρίσαμε ως μητέρα του Kevin και σύζυγο του Peter McCallister.

Υποδυόμενη την Kate, θα τιμωρήσει τον μικρό Kevin για τον καβγά που κάνει με τον μεγαλύτερο του αδελφό, τον Buzz, στέλλοντας τον στο τρίτο όροφο του σπιτιού για να κοιμηθεί. Ακόμη, είναι εκείνη που θα συνειδητοποιήσει, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ότι ο Kevin δεν είναι μαζί τους και θα επιστρέψει πίσω για να τον βρει!

Σήμερα η 64χρονη Catherine O’Hara (4 Μαρτίου 1954) είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό παραγωγό – σχεδιαστή Bo Welch και έχει 2 παιδιά. Επίσης, εξακολουθεί να είναι ενεργή ηθοποιός, έχοντας πρωταγωνιστεί σε αρκετές ταινίες και εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

4
 Ο Joe Pesci ως “Harry Lime”

Γνωστός, στην ταινία, με το ρόλο του αρχηγού των “Βρεγμένων Ληστών”, θα έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με το Kevin και τις παγίδες του, που θα κάνουν τη ζωή του… επίγεια κόλαση!

Σήμερα ο Joe Pesci είναι 75 χρονών (9 Φεβρουαρίου 1943), χωρισμένος 2 φορές, έχοντας ένα παιδί από το πρώτο του γάμο. Ακόμη, ασχολείται με το χώρο του υποκριτικής, ενσαρκώνοντας διάφορους ρόλους “κακών” και “σκληρών” στον κινηματογράφο.

5
Ο Daniel Stern ως “Marvin Merchants”

Στην ταινία παίζει το ρόλο ενός ληστή που είναι συνεργός του αρχηγού των “Βρεγμένων Ληστών”. Ο Marvin, όπως ονομάζεται στην ταινία, διακατέχεται από ένα παιδικό ενθουσιασμό για τα παιχνίδια και του αρέσει πολύ να αφήνει το νερό να τρέχει στα σπίτια που ληστεύουν, ώστε να αφήσουν “σημάδι” τους.

Σήμερα ο 61χρονος Daniel Stern (28 Αυγούστου 1957) είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Laure Mattos, με την οποία έχει 3 παιδιά. Αν και είναι ενεργός, ακόμη, στο επάγγελμα του ηθοποιού, έχει περιοριστεί στην υπόδυση μικρών ρόλων, με την πιο πρόσφατη δουλεία του να “δανείζει” τη φωνή του σε μια παιδική ταινία.

6
Ο Devin Ratray ως “Buzz McCallister”

Στο “Home Alone” τον γνωρίσαμε, για πρώτη φορά, να υποδύεται τον μεγαλύτερο αδελφό του Kevin, τον Buzz, με τον οποίο θα έρθει σε ρήξη για μια… πίτσα!

Σήμερα ο Devin Ratray είναι 41 χρονών (11 Ιανουαρίου 1977) και παραμένει ακόμη ανύπαντρος. Επίσης, συνεχίζει την τηλεοπτική του καριέρα, με την πιο πρόσφατη εμφάνιση στη mini σειρά Mosaic (2017), στο ρόλο του ντεντέκτιβ Nate Henry.

7
Ο Kieran Culkin ως “Fuller McCallister”

Αν και στην πραγματικότητα είναι αδελφός του Macaulay Culkin, στην ταινία αναλαμβάνει να υποδυθεί το ρόλο του μικρού ξάδερφου του Kevin, του Fuller, που έχει ένα άσχημο κουσούρι: να βρέχει συνέχεια το κρεβάτι του! Mάλλον η Pepsi θα φταίει!

Σήμερα ο 36χρονος Kieran Culkin (30 Σεπτεμβρίου 1982) είναι παντρεμένος με την καλλιτέχνη Jazz Charton και ασχολείται ακόμη με την υποκριτική, τόσο στη μικρή, όσο και στη μεγάλη οθόνη.

8
Ο Gerry Bamman ως “Frank McCallister”

Στην ταινία υποδύεται το θείο Frank, ο οποίος δεν τρέφει και ιδιαίτερα αισθήματα για τον 8χρονο αδελφότεχνό του, Kevin: τον θεωρεί πάντα υπαίτιο για ό,τι γίνεται στο σπίτι!

Σήμερα ο Gerry Bamman είναι 77 χρονών (18 Σεπτεμβρίου 1941) και διαζευγμένος από τη συγγραφέα και σκηνοθέτη σύζυγό του Emily Mann. Επίσης, εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού, μέχρι και σήμερα, έχοντας εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

9
Η Terrie Snell ως “Leslie McCallister”

Στη συγκεκριμένη ταινία, έπαιξε το ρόλο της θείας Leslie που ήταν η σύζυγος του Frank McCalliste.

Σήμερα η 74χρονη Terrie Snell (γεννημένη το 1944) έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ηγείται της εταιρείας TalentINK LA-CHICAGO-NY ως διευθύνουσα σύμβουλος (CEO).

Η τελευταία εμφάνισή της, στο χώρο του κινηματογράφου, έγινε το 2008 στην ταινία “You Do not Mess με τον Zohan”.

Εσύ τι λες; Έχουν αλλάξει πολύ από τότε που τους πρωτογνώρισες στην ταινία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending