fbpx

Η Real Madrid ΔΕΝ κέρδισε λόγω Cristiano Ronaldo!

Η Real Madrid επικράτησε δίκαια, αλλά λίγο πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, επί της Paris Saint Germain.

Όλοι περίμεναν τη μάχη μεταξύ του “νέου και του παλιού”, αφού Neymar και Mbappe είχαν να αντιμετωπίσουν τα παλιά καλά πιστόλια της Βασίλισσας.

Από χτες το βράδυ όμως αρκετές αθλητικές σελίδες, ακόμη και αρκετοί σχολιαστές ανά το παγκόσμιο ισχυρίστηκαν ότι ο Cristiano Ronaldo πήρε από το χέρι τη Βασίλισσα και την οδήγησε στην νίκη.

Σε αυτό συνέβαλαν τα 2 γκολ που έβαλε αλλά η πραγματικότητα διαφέρει κατά πολύ. Κορυφαίοι της νύχτας ήταν οι Marcelo και Modric, ενώ από την άλλη ο MVP της βραδιάς θα έπρεπε να είναι ο Marco Asensio.

theguardian.com

Ο Ronaldo, από την άλλη, απώλεσε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει για την Real πριν σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Marcelo και Modric βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα και σήκωσαν το βάρος της φανέλας τους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από την άλλη τι να πει κανείς για τον Marco Asensio; Ο Ισπανός μέσος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και κάνοντας ένα αρκετά καλό παιχνίδι έδωσε άλλο αέρα στην ισπανική ομάδα.

Υ.Γ. Η αξία του Cristiano Ronaldo δεν μειώνεται με κριτική. Η αξία του μειώνεται όταν ο ίδιος κινείται στην μετριότητα για ένα ολόκληρο παιχνίδι και όλοι λένε πως ήταν τρομερός. Αυτός ο υπερπαίχτης δεν έδειξε ούτε και χτες την αξία του και όταν το κάνει, πολλοί θα σκεφτούν ξανά τα προηγούμενα εγκώμια που του έπλεξαν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending