fbpx

5 must-have blazers που πρέπει να έχει κάθε άντρας στην γκαρνταρόμπα του!

Το blazer αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και το σήμα κατατεθέν για το ανδρικού στυλ. Τα τελευταία χρόνια δε φοριέται μόνο από τους άντρες, αλλά και από τις γυναίκες.

Είναι ένα ρούχο που μπορεί να απογειώσει ένα καθημερινό look και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε ένα επίσημο event.

Γι’ αυτό και θα σου παρουσιάσω 5 blazers που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην συλλογή του προκειμένου να δείχνει στυλάτος και κομψός σε κάθε του εμφάνιση.

Δες τα εδώ:

1
Καμελό ή μπεζ σακάκι

Το καμηλό ανήκει στην παλέτα των γήινων χρωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα.

Συνδύασέ το με jeans, ή με ένα παντελόνι ίδιας απόχρωσης, αν σου αρέσει να φοράς το ίδιο χρώμα σε όλο σου το outfit. Το αποτέλεσμα θα σου αρέσει πάρα πολύ!

2
Νavy blue σακάκι

Το μπλε blazer είναι μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ σε μια δεξίωση. Συνδυάζεται πανεύκολα με λευκό, μαύρο ή γκρι παντελόνι, και δημιουργεί ένα πολύ κομψό και εκλεπτυσμένο outfit.

3
Burgundy σακάκι

Το μπορντό είναι ένα από τα must χρώματα και γι’αυτή τη σεζόν, οπότε κι εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Μπορείς να το φορέσεις με μαύρο ή γκρι παντελόνι. Είναι ιδανικό για να το βάλεις σε μια επίσημη εμφάνιση ή σε κάποιο event.

4
Mαύρο σακάκι

Φυσικά από ένα τέτοιο άρθρο δε θα μπορούσε να λείπει το μαύρο σακάκι. Το μαύρο είναι το all time classic κομμάτι που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του.

Αν το συνδυάσεις με μαύρο παντελόνι, τότε θα δημιουργήσεις ένα πολύ ωραίο και κομψό outfit και θα είσαι πολύ stylish.

5
Kαρό σακάκι

Ένα σακάκι με καρό μοτίβο είναι από τα σακάκια που όλοι οι άντρες οφείλουν να κατέχουν. Μη φοβηθείς να το φορέσεις με ένα ζιβάγκο ή άσπρο t-shirt από μέσα. Θα απογειώσεις το πιο καθημερινό σου look ή το outfit που θα βάλεις όταν πας χαλαρά για ένα ποτό.

Εσύ ποιο από αυτά θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending