3 βήματα για να φαίνονται τα χείλη σου εντυπωσιακά!

Digital Marketer Trainee

Αν είσαι και εσύ από τα κορίτσια όπου το μακιγιάζ είναι μέρος της ρουτίνας του, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ένα από τα σημαντικότερα στάδια του μακιγιάζ είναι το βάψιμο των χειλιών.

Τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες τα χείλη σου θα πρέπει να δείχνουν πάντοτε ενυδατωμένα και περιποιημένα. Δεν μπορείς όμως να είσαι συνεχώς με ένα κραγιόν στο χέρι.

Γι’ αυτό και εγώ στο σημερινό άρθρο, σου έχω ετοιμάσει 3 έξυπνα tips για να αποκτήσεις και εσύ εντυπωσιακά χείλη πολύ εύκολα και γρήγορα.

Δες τα εδώ:

1Βάλε πούδρα ή foundation

refinery29.uk

Πρώτο βήμα και ίσως ένα από τα σημαντικότερα είναι να ταμπονάρεις την περιοχή των χειλιών με λίγο foundation ή powder. To foundation και το powder κάνουν το lipstick πιο σταθερό και το χρώμα δε φεύγει τόσο εύκολα.

Extra tip: Αν τα χείλη σου είναι σκασμένα καλύτερα μη φορέσεις κραγιόν ή lip gloss γιατί δε θα δείχνει όμορφα η εφαρμογή του. Γι’ αυτό φρόντισε την επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού σου.

2Περίγραμμα χειλιών

pinterest

Συνέχισε με το περίγραμμα των χειλιών. Η περιοχή στην οποία μπορείς να βγεις λίγο προς τα έξω για να δείχνουν πιο σαρκώδη είναι στη μέση του πάνω χείλος δημιουργώντας ένα τόξο και στο μέσο του κάτω χείλος.

Στα πλαϊνά σημεία άρχισε να μπαίνεις προς τα μέσα αλλιώς θα έχεις το αποτέλεσμα “joker”, το οποίο δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση.

Extra tιp: Η μύτη του μολυβιού είναι καλό να είναι μαλακή. Ένας έξυπνος τρόπος να την μαλακώσετε είναι με ένα αναπτήρα.

3Γέμισμα των χειλιών

escaapeme.tumblr.com

Άρχισε με το μολύβι σου να γεμίζεις το εσωτερικό των χειλιών σου και εφάρμοσε το κραγιόν της επιλογής σου. Για καλύτερη εφαρμογή του χρώματος μπορείς να το εφαρμόσεις με το πινέλο σου παρά απευθείας από το κραγιόν.

Αν θες να πετύχεις ένα matte αποτέλεσμα τότε μπορείς να κρατήσεις το αποτέλεσμα που δημιούργησες μέχρι τώρα.

Αν όμως προτιμάς να έχεις ένα juicy αποτέλεσμα τότε εφάρμοσε ένα διάφανο lip gloss σου πάνω από το κραγιόν στη μέση των χειλιών σου.

Θα ακολουθήσεις τα 3 απλά βηματάκια;

Δες επίσης: 10 makeup tips που θα ευκολύνουν τη ζωή κάθε γυναίκας!