fbpx

3 βήματα για να φαίνονται τα χείλη σου εντυπωσιακά!

Αν είσαι και εσύ από τα κορίτσια όπου το μακιγιάζ είναι μέρος της ρουτίνας του, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Ένα από τα σημαντικότερα στάδια του μακιγιάζ είναι το βάψιμο των χειλιών.

Τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές ώρες τα χείλη σου θα πρέπει να δείχνουν πάντοτε ενυδατωμένα και περιποιημένα. Δεν μπορείς όμως να είσαι συνεχώς με ένα κραγιόν στο χέρι.

Γι’ αυτό και εγώ στο σημερινό άρθρο, σου έχω ετοιμάσει 3 έξυπνα tips για να αποκτήσεις και εσύ εντυπωσιακά χείλη πολύ εύκολα και γρήγορα.

Δες τα εδώ:

1
Βάλε πούδρα ή foundation

Πρώτο βήμα και ίσως ένα από τα σημαντικότερα είναι να ταμπονάρεις την περιοχή των χειλιών με λίγο foundation ή powder. To foundation και το powder κάνουν το lipstick πιο σταθερό και το χρώμα δε φεύγει τόσο εύκολα.

Extra tip: Αν τα χείλη σου είναι σκασμένα καλύτερα μη φορέσεις κραγιόν ή lip gloss γιατί δε θα δείχνει όμορφα η εφαρμογή του. Γι’ αυτό φρόντισε την επαρκή ενυδάτωση του οργανισμού σου.

2
Περίγραμμα χειλιών

Συνέχισε με το περίγραμμα των χειλιών. Η περιοχή στην οποία μπορείς να βγεις λίγο προς τα έξω για να δείχνουν πιο σαρκώδη είναι στη μέση του πάνω χείλος δημιουργώντας ένα τόξο και στο μέσο του κάτω χείλος.

Στα πλαϊνά σημεία άρχισε να μπαίνεις προς τα μέσα αλλιώς θα έχεις το αποτέλεσμα “joker”, το οποίο δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση.

Extra tιp: Η μύτη του μολυβιού είναι καλό να είναι μαλακή. Ένας έξυπνος τρόπος να την μαλακώσετε είναι με ένα αναπτήρα.

3
Γέμισμα των χειλιών

Άρχισε με το μολύβι σου να γεμίζεις το εσωτερικό των χειλιών σου και εφάρμοσε το κραγιόν της επιλογής σου. Για καλύτερη εφαρμογή του χρώματος μπορείς να το εφαρμόσεις με το πινέλο σου παρά απευθείας από το κραγιόν.

Αν θες να πετύχεις ένα matte αποτέλεσμα τότε μπορείς να κρατήσεις το αποτέλεσμα που δημιούργησες μέχρι τώρα.

Αν όμως προτιμάς να έχεις ένα juicy αποτέλεσμα τότε εφάρμοσε ένα διάφανο lip gloss σου πάνω από το κραγιόν στη μέση των χειλιών σου.

Θα ακολουθήσεις τα 3 απλά βηματάκια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending