fbpx

Internship στο StudentLife Trends: Δες γιατί να συμμετάσχεις κι εσύ!

Σου αρέσει να γράφεις άρθρα για μόδα και ομορφιά; Κάνεις όλη μέρα scroll down στο Instagram ή στο Pinterest για να βρεις ποια θα είναι η επόμενή σου πόζα ή ποιο θα είναι το επόμενο σου outfit που θα ανεβάσεις στα social media;

Ε τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Το Internship του StudentLife Trends θα σου μάθει όσα χρειάζεται για να μπορείς να αρθρογραφείς κι εσύ με τον σωστό τρόπο που θα κάνει τα blog posts σου πιο αποδοτικά!

Ταυτόχρονα θα σε βοηθήσω με διάφορα tips να αναπτύξεις και να βελτιώσεις την εικόνα σου στα social media. Υπόσχομαι ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για εσένα! Εσύ τι περιμένεις; Δήλωσε συμμετοχή και στείλε την αίτησή σου!

Δες πιο κάτω όσα είπαν τα κορίτσια του προηγούμενου Ιnternship: 

1
Ελένη Σαββίδη (Instagram: elenisavvide)

Η εμπειρία που απέκτησα μέσα από το Internship του StudentLife Trends ήταν πραγματικά υπέροχη.
Μου δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις σε θέματα μόδας και ομορφιάς μέσα από άρθρα που δημοσιεύονταν και διαβάζονταν από πολλούς αναγνώστες καθημερινά! Ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μου παρείχαν και για αυτή την ευκαιρία.

2
Χρυσάννα Χρυσάνθου (Instagram: chrysanna_ch)

Το StudentLife Trends ήταν και παραμένει το αγαπημένο μου fashion spot, μόνο που τώρα είχα την ευκαιρία να δω τον κόπο και την αγάπη που απαιτείται για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα και να μάθω κοντά σε άτομα που θαύμαζα πίσω απο τον υπολογιστή μου παλαιότερα.

3
Στυλιάνα Αντωνίου (Instagram: stylianantoniou)

Εδώ και μερικούς μήνες αφού γνώρισα την ομάδα του StudentLife, μου ήταν δύσκολο να την αποχωριστώ. Μια οικογένεια πρόθυμη να με βοηθήσει και να είναι δίπλα μου σε κάθε δυσκολία. Η αγάπη μου για τα Social Media, τη μόδα και την αρθρογραφία είχαν ως αποτέλεσμα να με οδηγήσουν στη ομάδα του StudentLife Trends.

Με τη βοήθεια της γλυκιάς συντονίστριας μας Χριστίνας, εμπλούτισα τις γνώσεις μου ως αποτέλεσμα να γράφω επιτυχημένα και αποδοτικά άρθρα. Πάντα με θετική ενέργεια και χαμόγελο, κατάφερα να εξελίξω το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram με διάφορα tips για τα social media και το editing φωτογραφιών.

Το Internship αυτό ήταν μια από τις πιο κερδοφόρες εμπειρίες της ζωής μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Χριστινάκι σε ευχαριστούμε για όλα!

4
Άντρεα Παχίτη (Instagram: pachiti.an)

Το να μπορείς να ασχοληθείς με κάτι καινούριο και να μάθεις νέα πράγματα είναι μία ευκαιρία που πρέπει σίγουρα να αρπάζεις!

Αυτό έκανα και εγώ όταν πήρα την θετική απάντηση μετά από την αίτηση που έστειλα στο StudentLife Trends! Μια εμπειρία μοναδική! Μια ευκαιρία να μάθω νέους ανθρώπους, νέες εμπειρίες, αλλά προπάντων να μάθω να γράφω τα δικά μου άρθρα και να προτείνω τις δικές μου ιδέες μέσα από αυτά!

Άρπαξε και εσύ λοιπόν αυτή την ευκαιρία, στείλε την δική σου αίτηση, γνώρισε αυτούς του υπέροχους ανθρώπους που δουλεύουν γι΄αυτό και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις!

5
Εύα Πολύζου (Instagram: evapolyzou)

Η αγάπη μου για τη μόδα, τη φωτογραφία και τα social media ήταν αυτά που με ώθησαν να στείλω την αίτησή μου για το Internship στο StudentLife Trends, όταν είδα το σχετικό άρθρο.

Μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μου, αφού έμαθα τόσα πολλά για τα trends στη μόδα, αλλά και χρήσιμα tips που αφορούν τον τομέα των social media.

Βέβαια τίποτα από αυτά δε θα ήταν το ίδιο, χωρίς τη βοήθεια της Χριστίνας, της υπεύθυνης για τη στήλη του Trends, η οποία ήταν πάντα εκεί για να με βοηθήσει, να με συμβουλέψει και να με καθοδηγήσει. Χριστίνα σε ευχαριστώ για όλα!

6
Δέσποινα Τσατάλπα (Instagram: tsatalpa)

Αυτή η εμπειρία ήταν πραγματικά μοναδική! Είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ -την μόδα- και με έκανε να την αγαπήσω. Προκάλεσα τον εαυτό μου να γράψει για ενδιαφέροντα θέματα που θέλουν να διαβάζουν οι αναγνώστες και να είναι χρήσιμα γι’ αυτούς. 
Έμαθα έξυπνα tips για τα social media, τα οποία με βοήθησαν πολύ στη βελτίωση της εικόνας μου. Πολλά ευχαριστώ στην Χριστίνα Αργυρού, που με τις συμβουλές της με βοήθησε να εξελιχθώ στον τομέα της συγγραφής άρθρων. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία και σίγουρα αξίζει να δηλώσεις συμμετοχή!

7
Χριστοθέα Αντωνίου (Instagram: christotheaantoniou)

Η αγάπη μου για την μόδα ήταν το κίνητρο που με οδήγησε να πάρω την απόφαση για να κάνω αίτηση στο Internship του StudentLife Trends. Μέσα από αυτό απέκτησα πολλές γνώσεις για τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς όσο και της αρθρογράφησης!
Φυσικά όλα αυτά με την βοήθεια της Χριστίνας που με την αγάπη και το ενδιαφέρον της δεν θα είχα αυτή την καταπληκτική εμπειρία. Σου προτείνω λοιπόν να τολμήσεις και εσύ και να στείλεις την αίτηση σου για να αποκτήσεις και εσύ αυτή την υπέροχη εμπειρία!

8
Ελένη Γιακουμή (Instagram: elenhh99)

Μια εμπειρία που δεν περίμενα να ζήσω είναι το StudentLife Trends, όπου δηλωσα συμμετοχή πολύ αυθόρμητα μα δεν το μετάνιωσα. Το σίγουρο είναι ότι ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, που με βοήθησε να αποκτήσω νέες γνώσεις στην αρθογραφία και σε άλλα γενικά θέματα, αλλά και να γνωρίσω νέα άτομα.

Στείλε κι εσύ συμμετοχή στο Internship μας εδώ!
Θα σε περιμένουμε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending