fbpx

Δες όλα όσα έγιναν στο Cyprus Pride 2018! (photos)

Πραγματοποιήθηκε χθες (3/6/2018) η Πορεία Υπερηφάνειας (Cyprus Pride) στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Φέτος, ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολύ περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά, με ζευγάρια, οικογένειες, έφηβους, παιδιά ακόμη και σκύλους, που περπάτησαν μαζί για ένα μέλλον χωρίς ρατσισμό και διακρίσεις.

Πάμε να δούμε τι έγινε στο Cyprus Pride 2018:

 

Στην πορεία παρεβρέθηκαν άτομα ΛΟΑΤΙ (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, transexual, intersexual)  και μη. Υπήρχαν περίπτερα με φαγητά και ροφήματα καθώς και περίπτερα για έλεγχο HIV.

Καλεσμένη φέτος ήταν η Ελένη Φουρέιρα που ξεσήκωσε τον κόσμο, ερμηνεύοντας στη σκηνή το “Fuego”.

Στην ομιλία της η Ελένη Φουρέιρα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «Κανένας και τίποτα δεν θα σας πει πώς θα λέγεστε στις ταυτότητες σας» .

Και φέτος, όπως άλλες χρονιές, είδαμε πολλές ακομπλεξάριστες οικογένειες με straight γονείς και μικρά παιδιά, αλλά και γονείς να στηρίζουν τα ΛΟΑΤ παιδιά τους, με την παρουσία τους στο  Pride.

Pride χωρίς ιδιαίτερες και εκκεντρικές εμφανίσεις δεν λέει. Κάποια άτομα έκλεψαν ευχάριστα την παράσταση με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Άρματα με μουσική και χορό έδωσαν μια ακόμη πιο θετική νότα στη μέρα και ο κόσμος χόρευε και διασκέδαζε στον ρυθμό της μουσικής.

Ήταν μια μέρα αγάπης και ελευθερίας. Τα ζευγάρια ένιωσαν ελεύθερα να εκφραστούν δημόσια, χωρίς όμως πρόστυχες συμπεριφορές, που ίσως κάποιοι να πιστεύουν ότι γίνονται σε τέτοιου ίδιους πορείες.

Μετά την πορεία κάποιες παρέες κάθισαν στο γρασίδι με συνοδεία ποτών και φαγητών, ενώ άλλοι περπάτησαν στον κήπο ή απόλαυσαν τα shows.

Τα Drag Queen Shows δεν έλειπαν ούτε φέτος. Στην πάνω φωτογραφία βλέπουμε ένα από τα δίδυμα που έκαναν show στο φετινό Pride.

Εσύ πήγες στο φετινό Cyprus Pride;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending