fbpx

10 μεταγραφές της Real που απέτυχαν από το 2009 και μετά!

Από το 2009 και την επιστροφή του Florentino Perez στην προεδρία του συλλόγου για την 2η του θητεία, έχουν σπαταληθεί μεγάλα χρηματικά ποσά για μεταγραφές.

Κάποιες πετυχημένες και άλλες που σίγουρα απογοήτευσαν, χωρίς να δικαιολογηθούν ποτέ τα υπέρογκα ποσά που δόθηκαν.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 10 παίχτες που απέτυχαν παταγωδώς στην Μαδριλένικη ομάδα.

Δες τους 10 που επιλέξαμε εμείς και πες μας με ποιους  συμφωνείς!

1
Kaka

http://www.akhayar.com

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιστές της γενιάς του, νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2007, έφτασε στο Santiago Bernabeu, από τη Milan για 67 εκατομμύρια.

Ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί καθώς και η μη χρησιμοποίηση του από τον Jose Mourinho, δεν του έδωσαν ποτέ τη δυνατότητα να δικαιολογήσει το ποσό που δόθηκε. Στα 4 χρόνια που παρέμεινε στην Ισπανική Πρωτεύουσα μέτρησε 29 γκολ σε 120 συμμετοχές.

2
Sergio Canales

https://www.alfredopedulla.com

Μεταγραφή που αποσκοπούσε στο μέλλον, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αγορά του Canales, τον οποίο απέκτησαν οι Μαδριλένοι για 4.5 εκατομμύρια από την Santander.

Παρ’ όλο που υπήρχαν πολλές προσδοκίες για τον τότε 19χρονο εξτρέμ, εντούτοις δεν δικαιολόγησε τον ντόρο που είχε γίνει για το όνομα του. Έμεινε για μόλις ένα χρόνο, καταγράφωντας μόλις 15 συμμετοχές.

3
Pedro Leon

https://www.alfredopedulla.com

Ακόμη ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, για τον οποίο υπήρχαν προσδοκίες παρόμοιες με τον Canales που αναφέραμε πιο πάνω, ωστόσο ούτε αυτός δικαίωσε το ποσό των 10 εκατομμυρίων που δόθηκαν στη Getafe.

Έμεινε για μόλις ένα χρόνο, έχοντας συμμετοχή σε 14 αγώνες, ενώ σκόραρε και 2 γκολ.

4
Hamit Altintop

https://www.goal.com

Ο Τούρκος μέσος, μετεγράφη στη Real ως ελεύθερος μετά από 4 χρόνια στην Bayern Munich. Ποτέ όμως δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στην ομάδα.

Έμεινε για μόλις ένα χρόνο και αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, βλέποντας το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για μια φορά.

5
Nuri Sahin

https://bleacherreport.com

Μετά από πολύ καλές χρονιές υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp στην Dortmund, ο Τούρκος χαφ μετεγράφη στη Real για 10 εκατομμύρια.

Ωστόσο και αυτός παρέμεινε για μόλις 1 χρόνο, όπου πρόλαβε να συμμετάσχει σε 10 αγώνες, σκοράροντας και ένα γκολ. Στη συνέχεια, δόθηκε δανεικός στην Liverpool, χωρίς όμως να επιδείξει τίποτα το ιδιαίτερο.

6
Asier Illarramendi

http://www.beinsports.com

32,5 εκατομμύρια ήταν το ποσό που διέθεσε η Real για να αποκτήσει τον ταλαντούχο κεντρικό μέσο από τη Real Sociedad, τον οποίο έβλεπαν ως άξιο διάδοχο του Xabi Alonso.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, μιας και ο Illarramendi δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί τόσο στον σύλλογο, όσο και στις προσδοκίες που υπήρχαν, με αποτέλεσμα να πωληθεί εκ νέου στην Sociedad 2 χρόνια αργότερα. Πάντως κατέγραψε 90 συμμετοχές και 3 γκολ.

7
Lucas Silva

https://www.alfredopedulla.com

Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ για τον οποίο η Real έδωσε 14 εκατομμύρια στην βραζιλιάνικη Cruzeiro. Ευκαιρίες πολλές δεν του δόθηκαν, εξ’ ου και οι μόλις 9 συμμετοχές στο εξάμηνο που έμεινε στην ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά ο Silva παραμένει στο ραντάρ της Real, μιας και έχει δωθεί πίσω στην Cruzeiro με τη μορφή του δανεισμού.

8
Danilo

calciogoal.it

Πολλές προσδοκίες υπήρχαν και για τον βραζιλιάνο διεθνή δεξί μπακ Danilo, για τον οποίο δόθηκαν στην Porto 31,5 εκατομμύρια.

Ωστόσο ο ανταγωνισμός του με τον Carvajal, καθώς και πως στα μεγάλα παιχνίδια βρήκε τον εαυτό του στον πάγκο, τον οδήγησαν στην απόφαση μετά από δύο χρόνια και 56 συμμετοχές να πάρει μεταγραφή για την Manchester City.

9
Alvaro Negredo

https://www.goal.com

Ο Ισπανός επιθετικός όταν είναι σε καλή μέρα μπορεί να “σκοτώσει” κάθε αντίπαλη άμυνα. Κάτι το οποίο επιβαιώθηκε στις Sevilla, Valencia αλλά και Manchester City, στις οποίες αγωνίστηκε με επιτυχία.

Αυτό όμως δεν μπορεί να λεχθεί και για την θητεία του στην Real, καθώς ενώ είχε αγοραστεί το καλοκαίρι του 2009 από την Almeria για 5 εκατομμύρια, πωλήθηκε 2 μήνες μετά μιας και υπήρχε πληρότητα στην επίθεση!

10
Theo Hernandez

https://www.alfredopedulla.com

Αποκτηθής από την αιώνια αντίπαλο Atletico Madrid, για 24 εκατομμύρια, ο  νεαρός Theo δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην πρώτη του χρονιά στην Real και μετά από 23 συμμετοχές, έχει δωθεί δανεικός στην Sociedad για να συνεχίσει την “εκπαίδευση” του.

Εσύ ποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θυμάσαι να είδες να αγωνίζεται με τους “Μερένχες”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending