fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν όσα κατάφεραν να κάνουν τις τελευταίες κρύες μέρες στην Κύπρο!

Οι τελευταίες μέρες ήταν (και σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία) οι πιο κρύες του φετινού χειμώνα – μέχρι στιγμής.

Φυσικά, το νιώσαμε όλοι «στο πετσί μας» και αν κατάφερες να τη… «βγάλεις καθαρός» και δεν αρρώστησες, τότε σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Με τόσο κρύο έξω, οι επιλογές ήταν λίγο περιορισμένες, αλλά πολλοί ήταν αυτοί που «αψήφησαν» τις χαμηλές θερμοκρασίες και βγήκαν έξω για εξορμήσεις στα χιόνια και όχι μόνο!

Ρωτήσαμε λοιπόν 5 Κύπριους τι έκαναν τις τελευταίες κρύες μέρες στην Κύπρο:

1
Αντιγόνη, 21 χρονών

  • Τις τελευταίες μέρες που ήταν πολλή κρυάδα ετύχαινε να κανονίζω συνέχεια να φκαίνω έξω… γι’ αυτό τζιαι εκατάφερα να αρρωστήσω!” 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλη μου, το ίδιο έπαθα τζιαι εγώ με αποτέλεσμα τωρά να πίνω ότι φάρμακο υπάρχει για τη γρίπη και αντιβίωση!

2
Ραφαήλια, 21 χρονών

  • Τις τελευταίες μέρες που ήταν ψόφος, επέρασα τες σπίτι -φυσικά- αγκαλιά με την κουβέρτα μου, το ζεστό μου κακάο και διαβάζοντας. Εκρύωνα τόσο πολλά, που εν ήθελα να φκω έξω που σπίτι! Εν έκαμα πολλά πράματα η αλήθκεια…”

Τζιαι πολλά καλά έκαμες… γιατί τελικά εσύ εφκήκες τυχερή και δεν αρρώστησες!

3
Άντρας, 22 χρονών

  • Εγώ εν έκαμα τίποτε το σπουδαίο… απλά εδκιάβαζα (τάχα) τζιαι άτε να επήαιννα το πολύ κανένα cafe με φίλους.”

Όπως καταλαβαίνεις, πολλοί προτίμησαν να μείνουν “ασφαλείς” στη ζεστή τους “φολίτσα” και να μην κάνουν κάτι πολλά extreme αυτές τις κρύες μέρες

4
Ραφαέλλος, 23 χρονών

  • Γενικά εγώ έκαμα εξορμήσεις στη φύση με την camera μου. Φυσικά επέρασα και ζεστές στιγμές στο χωριό μου μπροστά από το τζάκι… Πάνω απ’ όλα όμως, τις τελευταίες μέρες έκανα πολλά road trips στα χιόνια!

5
Μαρία, 21 ετών

  • Οι τελευταίες κρύες μέρες με βρήκαν στο σπιτάκι μου, με hot chocolate και πολλά movie marathons… Παρόλ’ αυτά κάναμε και λίγες βόλτες με την οικογένεια στη στολισμένη (ακόμα) Λεμεσό και εννοείται με πολύ φαΐ!

Εσύ πώς πέρασες τι πιο κρύες μέρες του χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending