fbpx

Δες γιατί μεταφέραμε τα γραφεία του StudentLife στα TGI Fridays για μια μέρα!

Η ανανέωση ενός χώρου είναι πάντα κάτι καλό (οκ σχεδόν πάντα)! Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τα γραφεία του StudentLife – που αγαπήσατε μέσα από τα Instagram Stories – και αναγκαστικά, για να γίνουν οι αλλαγές, έπρεπε να τα αποχωριστούμε για μερικές ώρες!

“Πάμε να δουλέψουμε από τα TGI Fridays;”, ήταν η ερώτηση! Ακολούθησε μια ενθουσιώδης θετική απάντηση από όλους… που ήξεραν ότι πάμε κυρίως για να φάμε! Έτσι, καταλήξαμε την Τετάρτη 27/2, γύρω στη 1 το μεσημέρι, στο εστιατόριο TGI Fridays στη Διαγόρου, στο κέντρο της Λευκωσίας!

Πρώτα απ’ όλα… ας φάμε!

Μόλις φτάσαμε, “πέσαμε με τα μούτρα” στο μενού γιατί είναι γνωστό ότι… η ομάδα μας εκτιμά το καλό φαγητό!

Για ορεκτικό, παραγγείλαμε δύο FridaysTM Three-For-All και ένα Cheddar Cheese Nachos! Για κυρίως γεύμα, η Εύη προτίμησε Pomegranate Salmon ως λάτρης των Healthy Superfoods επιλογών, ενώ ο Μάριος πήρε το πάντα διαχρονικό Chicken Fingers! Οι υπόλοιποι επιλέξαμε το νόστιμο FridaysTM Signature Chicken!

Highlight της παραγγελίας μας ήταν το ολοκαίνουριο φυτικό FridaysTM BeyondTM Vegan Burger, που είναι τόσο εύγευστο που δεν θα το ξεχωρίσεις από το βοδινό! Αξίζει να το δοκιμάσεις κι εσύ!

Δουλειά παρέα με… cocktails!

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις δίπλα στο laptop σου ένα ωραίο cocktail, όταν χρειάζεσαι περισσότερη έμπνευση; Κι εμείς αυτό σκεφτήκαμε! Έτσι μαζί με την Χριστίνα και τον Κώστα, δοκιμάσαμε τα νέα cocktails Limoncello Gin & Tonic και Purple Reign Gin & Tonic!

Μετά από αυτό, ζητήσαμε αν γίνεται να έχουμε ένα mini Fridays Bar στα γραφεία μας τις απογευματινές ώρες… αλλά νομίζω δεν μας πήραν στα σοβαρά!

Το ανεβαστικό playlist μας τόνωσε το mood και μας κράτησε την όρεξη για δουλειά.

Η άψογη και ενθουσιώδης hostess μας, Άνδρεα, ήταν συνεχώς εκεί για ό,τι χρειαζόμασταν! Πώς καταφέρνει το προσωπικό στα TGI Fridays να είναι πάντα τόσο εξυπηρετικό και ευδιάθετο, διερωτηθήκαμε! Η ίδια πάντως μας είπε πως, ενώ ασχολήθηκε για χρόνια με τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, ήταν το όνειρό της να εργαστεί στα TGI Fridays! Και πραγματικά αυτό φαινόταν από τον ενθουσιασμό της!

Εν τω μεταξύ, δίπλα μας εκείνη τη μέρα, στον 1ο όροφο του εστιατορίου, γινόταν σεμινάριο για το πώς να γίνεις σπουδαίος coach! Τα TGI Fridays φροντίζουν ιδιαίτερα για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των εργαζομένων τους, όπως μας είπαν οι managers που βρίσκονταν εκεί!

Το TGI Fridays ήταν ο ιδανικός χώρος για να αλλάξουμε για λίγο περιβάλλον, να εμπνευστούμε και να γίνουμε (ακόμα) πιο δημιουργικοί στη δουλειά μας! Φυσικά, ανεβάσαμε και αρκετά Instagram stories τα οποία μπορείς να δεις στα highlights του λογαριασμού μας!

Η Άνδρεα ήθελε να μας σερβίρει και γλυκό, αλλά αν και το θέλαμε πολύ είπαμε να κρατήσουμε και λίγο χώρο για την επόμενη μέρα… που ήταν Τσικνοπέμπτη!


Μη ξεχνάς ότι αν επισκεφθείς τα TGI Fridays, Δευτέρα με Πέμπτη, έχεις 25% έκπτωση σε όλα τα ορεκτικά, κυρίως γεύματα και επιδόρπια! Μάθε πώς μπορείς να πάρεις την έκπτωσή σου ΕΔΩ!

Εσύ πότε θα πας για δουλειά ή διάβασμα στα TGI Fridays;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending