fbpx

Οι 5+1 διαφορετικοί τύποι που θα έπρεπε να τους απαγορευόταν η είσοδος στο cinema!

Το cinema είναι διασκέδαση, τρόπος έκφρασης, αλλά και… παρατηρικότητας της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Υπάρχουν, όμως, κάποιοι τύποι που δεν σε αφήνουν να χαρείς την ταινία και θα έπρεπε να τους απαγορευόταν η είσοδος.

Ναι, είναι αυτό που σκέφτεσαι! Είσαι πανέτοιμος στη θέση σου, εξοπλισμένος με ένα μεγάλο πακέτο ποπ κορν και περιμένεις με ανυπομονησία την έναρξη της ταινίας. Παρόλ’ αυτά, ένας ενοχλητικός τύπος αποφασίζει να σου χαλάσει τη μέρα σου, την έξοδο σου, την ταινία.

Κάνεις ΥΠΕΡπροσπάθειες για να συγκεντρωθείς και να απολαύσεις την ταινία, αλλά αυτός ο ΕΝΑΣ καταστρέφει κάθε λεπτό, με αποτέλεσμα να αναστατώνεσαι και να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που πήγες cinema.

Aκόμη κι αν δεν είσαι φανατικός του cinema, σίγουρα σου έχει τύχει να συναντήσεις ένα από τους πιο κάτω τύπους. Κι αν δεν έτυχε, τότε άρχισε να σκέφτεσαι μήπως είσαι ένας από αυτούς και θα πρέπει να απαγορέυσεις στον εαυτό σου να ξαναπατήσει το πόδι του στο cinema! 🙂

Αυτοί είναι 5+1 τύποι που θα έπρεπε να τους απαγορευόταν η είσοδος στο cinema:

1
Ο Spoiler

Ρε φίλε να σου πω τη συνέχεια; Η πρωταγωνίστρια εν να πεθάνει“. Ο χειρότερος τύπος που μπορεί να τύχει σε κάποιον.

Είναι αυτός που έχει δει την ταινία, αλλά θέλει να την απολαύσει ξανά με την παρέα του. Έτσι, η παρέα του ξέρει το τέλος, πριν καν ξεκινήσει η αρχή. “Το action εχάθηκε ρε φίλε μου!

Και εκείνη τη στιγμή, αναρωτιέσαι: “Γιατί πλήρωσα να δω μια ταινία, ενώ ο άλλος μου τα προδίδει όλα;”.

2
Το ζευγάρι που χαμουρεύεται

Ναι, αυτό αναφέρεται για τα ζευγάρια που αποφασίζουν να βγουν ρομαντικό ραντεβού στο cinema. Μήπως είναι με την ιδέα ότι κανείς δεν τους βλέπει μέσα σε μια σκοτεινή αίθουσα;

Από το πρώτο φιλί, στο δεύτερο και τρίτο φτάνουν στο σημείο να χαμουρεύονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας. Αυτό είναι πιο ενοχλητικό και από τον άρρωστο τύπο ή τον ενοχλητικό με τα ποπ κορν.

Πώς θα αντιδρούσε κάποιος έαν ένα τέτοιο συμβάν του αποσπούσε την προσοχή; “Υπάρχει πιθανότητα να έφτασα ως δαμέ για να σε βλέπω να φιλιέσαι, να αγκαλιάζεσαι τζιαι μόνο ταινία να μεν θωρείς; Σπίτι εν έσσιεις;”

3
Ο Φαταούλας

Ο ενοχλητικός τύπος, όταν αποφασίζει να πάει στο cinema, ξοδεύει περισσότερα λεφτά σε σνακ, παρά για το εισητήριο. Αγοράζει κάθε λογής φαγώσιμα, όπως: ποπ κορν, ζελεδάκια, σοκολάτα, νάτσος με τυρί, σάντουιτς, νερό και αναψυκτικό. Ένα πλήρες γεύμα για 2 ώρες ταινίας. Κάποιος φυσικά μπορεί να σκεφτεί: “Η μάνα του εν τον ταΐζει;”

Μισή ώρα πριν την έναρξη της ταινίας ξεκινά να μασουλά το ένα σνακ μετά το άλλο. Καταντάει ενοχλητικός, τόσο ενοχλητικός που ο ήχος των ποπ κορν που διαλύονται στο στόμα του σου τρυπάει τα αυτιά, ενώ ρουφάει ανελέητα, σαν να μην υπάρχει αύριο το αναψυκτικό.

4
Ο Ερωτησάκιας

  • Γιατί μπήκε στο σπίτι; Γιατί ο ηθοποιός φοράει αυτά τα ρούχα; Ποια είναι τελικά η υπόθεση του έργου; Αυτός δίπλα μου γιατί γελάει;”.
  • Εγώ ξέρω για να σου πω εσένα; Είμαι τίποτε μάντης;”.

Έχεις και εσύ έναν τέτοιο φίλο; Αυτός ο τύπος που θα κάνει ερώτηση για κάθε ηθοποιό, σκηνή, ή ακόμα και για κάθε διάλογο.

Και φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι πως είτε είναι χαζός, είτε δεν δίνει προσοχή. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, σε βομβαρδίζει συνεχώς με ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις, μέχρι να εκραγείς από τα νεύρα σου.

5
Σπαστικό γέλιο

Φτάνει η πιο κρίσιμη στιγμή στην ταινία. Είσαι κόκαλο, η αναπνοή κόβεται και περιμένεις την κορύφωση της σκηνής. Τσουπ, αρχίζει ένας άκυρος τύπος να γελάει. Προσπαθείς να μπεις στο μυαλό του και να καταλάβεις “ΓΙΑΤΙ;”.

Ο πιο άκυρος και ασυγχρόνιστος τύπος στο cinema. Αυτός που μπορεί να την σπάσει σε όλους. Αυτός που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να βρίσκεται μέσα σε αίθουσα του cinema. Το γέλιο αυτού καταντά εκνευριστικό και βασανιστηκό αφού καθ’ όλη τη διάρκεια γελάει, καταστρέφοντας κάθε σκηνή της ταινίας.

Δεν είναι λάθος να γελάς! Σφάλμα είναι όταν γελάς σε άκυρα σημεία της ταινίας, αναγκάζοντας πάνω από 120 μάτια να γυρίσουν να σε κοιτάξουν.

6
Ο Υπναράς

Είναι ο large τύπος που νιώθει άνετα όπου κι αν πάει. Μια σκοτεινή αίθουσα, μια όχι και τόσο ενδιαφέρουσα ταινία, δίνει την ευκαιρία σε κάποιους να πάρουν τον υπνάκο τους, ή όπως θα έλεγε ένας Κύπριος “να κόψουν το κουρί τους“.

Τα άνετα καθίσματα δίνουν την δυνατότητα του υπναρά να βολευτεί, ενώ η παρέα συνεχίζει να βλέπει την ταινία. Παρόλ’ αυτά, όποιος νιώθει κουρασμένος, εξαντλημένος επιβάλλεται να καταλήγει στο κρεβάτι του και όχι σε ένα κάθισμα του cinema.

Κι αν φύγει ένα ροχαλιτό; Κι αν είναι συνεχόμενο; Ο ενοχλητικός τύπος που κοιμάται στην αίθουσα του cinema και απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε τύπους σαν κι αυτούς!

Εσύ σε ποιους θα απαγόρευες την είσοδο στο cinema; Γράψε μας το σε σχόλιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending