fbpx

Μάθε για ένα εναλλακτικό είδος μουσικών events που γίνονται στο νησί μας!

Ένα πρωτοποριακό μουσικό event διοργανώθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην παλιά Λευκωσία… και σίγουρα δεν ήταν όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα! Διαφορετική μουσική, ιδιαίτερα διαμορφωμένος χώρος!

Καλλιτέχνες και fans της underground μουσικής σκηνής της Κύπρου, δημιούργησαν το πιο εναλλακτικό σκηνικό στην καρδιά της Λευκωσίας! Βρεθήκαμε κι εμείς εκεί, για να ζήσουμε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Η βραδιά περιλάμβανε μουσικά ακούσματα από Sixonesix, Mohama, Milton Fields και Mr.Fox. Καλλιτέχνες-DJs καταξιωμένοι στο χώρο τους, οι οποίοι έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην κυπριακή μουσική σκηνή.

Πρόκειται για καλλιτέχνες που δεν συμβιβάζονται ποτέ με τα trends και το τι προστάζει η μουσική βιομηχανία, αλλά ακολουθούν τον δρόμο τους και κρατάνε το δικό τους στυλ. Με λίγα λόγια παραμένουν αληθινοί και δημιουργούν αυθεντική μουσική σύμφωνα με το πάθος τους.

Όπως ήδη είδαμε, το ουίσκι Ballantine’s στηρίζει αυτούς του καλλιτέχνες μέσα από το True Music project και επίσης μέσα από την συνεργασία του σε παγκόσμιο επίπεδο με το Boiler Room.

Το μουσικό event στη Λευκωσία, λοιπόν, άνοιξε την αυλαία των “Ballantine’s True Music Cyprus: Showcase Parties”!

Θα ακολουθήσει μια σειρά μουσικών events σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, με τα οποία δίνεται η δυνατότητα σε ντόπιους καλλιτέχνες προερχόμενους από διάφορα μουσικά είδη, να αναδείξουν τη μουσική και το ταλέντο τους!

Όπως και το event στη Λευκωσία, έτσι και τα επόμενα events θα πραγματοποιηθούν σε ασυνήθιστες τοποθεσίες, που θα διαμορφωθούν για τις μοναδικές βραδιές και είναι βέβαιο ότι θα μας ενθουσιάσουν!

Το επόμενο True Music event by Ballantine’s θα γίνει στις 29 Ιουνίου, στο Carob Warehouse, στη Λεμεσό με πρωταγωνιστές τους Manic Maik, Markus Eden, George’s D’Andrė και Janis Plasmatik, εκπροσώπους της House μουσικής στην Κύπρο.

Stay True and Tuned

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending