fbpx

Σκέφτεσαι μεταπτυχιακό; Δες γιατί να προτιμήσεις το MSc Business Management στο CIIM!

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καριέρα ή να ανελιχθείς στον τομέα των επιχειρήσεων και συχνά ακούς ότι μόνο το MBA (Master in Business Administration) μπορεί να σε βοηθήσει;

Μάθε πώς το MBM – MSc in Business Management είναι ένα διεθνώς ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει 7 ελκυστικές ειδικότητες, ανάλογα με τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Το MBM στο CIIM είναι ένα οικονομικά προσιτό 13μηνο μεταπτυχιακό επαγγελματικό πρόγραμμα, και είναι ιδανικό για απόφοιτους όλων των κλάδων που θέλουν να αποκτήσουν γνώση στη διοίκηση! Eπίσης είναι ιδανικό για επαγγελματίες που ξεκίνησαν πρόσφατα την καριέρα τους αλλά και για όσους ολοκλήρωσαν τις προπτυχιακές σπουδές τους και θέλουν ένα μεταπτυχιακό που θ’ αποκτήσουν γνώση σε βάθος και θα τους ετοιμάσει για την αγορά εργασίας.


Δες πιο κάτω γιατί να επιλέξεις το MBM – MSc in Business Management στο CIIM:

1
Διεθνώς καταξιωμένο πρόγραμμα

Το MBM – MSc in Business Management του CIIM (προηγουμένως MSc Management) κατέλαβε την 38η θέση στη Δυτική Ευρώπη για το 2018 από την Eduniversal (παγκόσμιος οργανισμός ταξινόμησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με έδρα το Παρίσι – δες εδώ τα rankings).

Από το μέσα του 1990 που ξεκίνησε το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό στα Ευρωπαϊκά Business Schools, έχει γίνει πολύ δημοφιλές, πολύ ταχύτερα από το MBA, Όπως ανέφερε Della Bradshaw – editor των Financial Times Business Education – στο Masters in Management Ranking του 2015: “Το MSc in Business Management, το μυστικό των ευρωπαϊκών Business Schools, γίνεται το αστέρι της επιχειρηματικής εκπαίδευσης του 21ου αιώνα“.

Η κύρια διαφορά από το MBA, είναι ότι το MBM δεν προαπαιτεί 3 χρόνια προϋπηρεσίας στον εργασιακό τομέα. Επίσης, είναι πιο οικονομικά προσιτό πρόγραμμα από ένα MBA.

2
Φιλοσοφία του προγράμματος

Το πρόγραμμα MBM του CIIM ακολουθεί μια μοναδική φιλοσοφία “Learning by Doing”, η οποία δίνει έμφαση στην πρακτική μάθηση σε διάφορες μορφές, όπως σεμινάρια για career development, επισκέψεις σε εταιρείες, πραγματικά project εταιρειών, internships και άλλα.

Τα μαθήματα στο πρόγραμμα MBM του CIIM διδάσκονται από διεθνώς καταξιωμένους καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια (Harvard, Cambridge, UCL, Yale και άλλα).

3
Γνώσεις και ειδικότητες

Το MBM στο CIIM επικεντρώνεται στη διαχείριση και διοίκηση των επιχειρήσεων και συγκεκριμένα στο marketing, την καινοτομία και τη δημιουργία αξίας. Οι φοιτητές του MBM, εκτός από τα βασικά θέματα στο business management που διδάσκονται, έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν 2 διαφορετικές ειδικότητες, διαφοροποιώντας έτσι τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 ειδικότητες: Digital Marketing, Management Applications to Oil & Gas, Management application to Health care, Entrepreneurship, Project Management, General Management και Insurance Management.

4
Πλήρως εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο

Το πρόγραμμα MBM του CIIM είναι πλήρως εγκεκριμένο από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου και αναγνωρίζεται από το ΚΥΣΑΤΣ.

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές που αποφοιτούν από το CIIM, μαζί με το πτυχίο λαμβάνουν και το Diploma Supplement (μοντέλο που αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Συμβούλιο της Ευρώπης και την UNESCO / CEPES).

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν την κατεύθυνση Digital Marketing αποφοιτούν ως Certified Digital Marketers.

5
Ευελιξία και εργασιακή εμπειρία

Το CIIM σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις τη φοίτησή σου όποια στιγμή το επιλέξεις μέσα στο χρόνο, χωρίς να περιμένεις το νέο εξάμηνο.

Επίσης, το MBM προσφέρει ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει στους φοιτητές να δουλεύουν ή να αναζητούν πρακτική άσκηση, καθώς κάνουν το πτυχίο τους.

Η απόκτηση εργασιακής εμπειρίας ταυτόχρονα με τις μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά επιταχύνει τη διαδικασία μάθησης και σε βοηθά να αναγνωρίσεις και να προετοιμαστείς για τη δουλειά που θα ψάξεις στο άμεσο μέλλον.

Αν θες να διεκδικήσεις μια πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα MBM, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου πιο πάνω!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending