fbpx

Και όμως! Αυτός είναι ο 21χρονος άστεγος που έγινε… εκατομμυριούχος!

Ναι πολύ καλά διάβασες! Ήταν άστεγος και κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος!

1
Πώς;

Ο αυστραλιανός Harry Sanders ήταν μόλις 17 ετών όταν έμεινε στο δρόμο χωρίς στέγη, φαγητό και χρήματα, αλλά με πολλή αγάπη για τον τομέα της πληροφορικής και του διαδικτύου.

Όπως δήλωσε:

«Χρωστάω την επιτυχία μου στο γεγονός ότι ήμουν άστεγος» (Brief, 2019)

 

View this post on Instagram

 

Earlier this month at the B2B Young Hero Awards ⭐️ #seospecialist #studiohawk #youngheroawards

A post shared by Harry Sanders | StudioHawk (@harrysandersseo) on

Στην αρχή οι φίλοι του, τού παραχωρούσαν τον καναπέ τους, όμως αυτός δεν μπορούσε να μένει μαζί τους, επειδή ένιωθε άσχημα να ζητά βοήθεια, κι έτσι αποφάσισε να ζήσει στον δρόμο!

Για περισσότερο από έναν χρόνο, ο Harry κοιμόταν σε γέφυρες και σε περιοχές αστέγων. Πολλές φορές έμπλεξε, γιατί δεν ήξερε πως οι περιοχές αυτές μοιράζονται από τους άστεγους.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ο Harry έβρισκε ΠΑΝΤΑ φαγητό, είτε από κοινωνικές κουζίνες είτε ζητώντας από αρκετά εστιατόρια να του δώσουν τα αποφάγια τους.

Αν και άστεγος, δεν σταμάτησε να σκέφτεται την εταιρία που ξεκίνησε στα 16 του χρόνια, την Studiohawk μια εταιρία που βοηθούσε άλλες ιστοσελίδες να αποκτήσουν καλύτερη και μεγαλύτερη παρουσία στο διαδίκτυο, που δυστυχώς αναγκάστηκε να την κλείσει, γιατί δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα για να την συντηρεί.

2
Όμως, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο όνειρο του! Δεν το έβαλε κάτω!

Συζητούσε με πελάτες και πρώην συναδέλφους του μέσω τηλεφωνικών θαλάμων και μετά από πολύ καιρό κατάφερε να πείσει έναν από τους πελάτες του να του δώσει την ευκαιρία που χρειαζόταν!

Εργαζόταν γι’ αυτήν όταν μπορούσε να έχει πρόσβαση σε υπολογιστή και αργότερα στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε, όταν κατάφερε να αποκτήσει ένα εισόδημα.

Μετά από χρόνια συνεχόμενων προσπαθειών, κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρο του, να ανοίξει το πρώτο του γραφείο στο Λονδίνο το 2017 και να αναλάβει τη θέση του διευθυντή και ιδιοκτήτη της εταιρίας του, της οποίας η αξία εκτιμάται στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

3
Η ιστορία του Harry αποτελεί για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση

Δεν πρέπει να παρατούμε ΠΟΤΕ τα όνειρα μας και πως μέσα από όλους τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε, πάντα βγαίνουμε νικητές!

Τέλος, όπως είπε και ο Harry οι δυσκολίες που έζησε του δίδαξαν πολύτιμα μαθήματα! Συγκεκριμένα σε μια συνέντευξη του ανέφερε:

«Δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος χωρίς όλα αυτά. Περνώντας μια τέτοια δυσκολία, με έκανε να διαχειρίζομαι τις αγχωτρικές καταστάσεις με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Χρωστάω την επιτυχία μου στο γεγονός ότι ήμουν άστεγος».

Σου έδωσε κι εσένα κίνητρο να πετύχεις τους στόχους σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending