Το Netflix θα «κυνηγήσει» όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους με φίλους τους!

Φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας
929thebull.com

Το Netflix αποτελεί τη δημοφιλέστερη διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας παγκοσμίως, με  130 εκατομμύρια συνδρομές σε πάνω από 190 χώρες.

Όσοι έχουν συνδρομή, έχουν πρόσβαση σε σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες σε ποικιλία ειδών και γλωσσών, ενώ μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, από οποιαδήποτε συσκευή που έχει σύνδεση στο Internet.

Τι γίνεται με τα στοιχεία πρόσβασης διαφόρων χρηστών;

https://www.google.com/search?q=netflix+and+password+sharing&tbm=isch&chips=q:netflix+and+password+sharing,online_chips:netflix+account&hl=en&ved=2ahUKEwjC5OSC_r7lAhUSxhoKHVNkDz8Q4lYoBHoECAEQGQ&biw=1349&bih=576#imgrc=j6wB0CwuIa2C_M
tumblr.com

Παρ’ ολ’ αυτά, επικρατεί το password sharing, όταν δηλαδή οι χρήστες του Netflix μοιράζονται τους κωδικούς τους με άλλα άτομα, για να μην πληρώνουν όλο το ποσό της συνδρομής κάθε μήνα. Έτσι η εταιρεία χάνει πολλά χρήματα από τις συνδρομές που δεν γίνονται σωστά.

Ποια λύση προσπαθεί να βρει το Netflix;

https://www.google.com/search?q=netflix+and+password+sharing&sxsrf=ACYBGNS21U5hVuvpKeQIA1UpPYplA2s9TQ:1572264861495&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjsr7-E977lAhXeQEEAHbGPCE0Q_AUIEigB&biw=1366&bih=576#imgrc=mKCVL2ShaSoBBM
brandsynario.com

Σύμφωνα με το Neopolis.gr, ο επικεφαλής Greg Peters, αναφερόμενος στα κέρδη του 2019, μίλησε δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.

Εξήγησε πως συνεχώς το παρακολουθούν και το εξετάζουν ώστε να βρουν έναν φιλικό προς τον χρήστη τρόπο αντιμετώπισής του.

Τι ποσοστό χρηστών μοιράζεται τους κωδικούς του;

pexels.com

Μιας και το 9% των χρηστών μοιράζεται τους κωδικούς του, η εταιρεία χάνει πολλά εκατομμύρια, άρα θα προσπαθήσει να τα κυνηγήσει.

Πιο συγκεκριμένα, το 35% των millenials, 19% της γενιάς X και 13% των Βaby Βoomers, μοιράζονται κωδικούς.

Τι σου επιτρέπει το Netflix να μοιράζεσαι;

wbur.org

Ένας χρήστης μπορεί να μοιράζεται τη συνδρομή του με μέλη της οικογένειας του,  που ζουν στο ίδιο σπίτι, με το δικό τους ξεχωριστό προφίλ.

Αυτό που ΔΕΝ δικαιούσαι είναι να μοιράζεσαι κωδικούς σε διαφορετικά σπίτια, το οποίο και προσπαθεί να καταπολεμήσει.

Για να δούμε τι θα κάνουν όσοι μοιράζονται τους κωδικούς του Netflix τους και ξαφνικά θα μείνουν “στον αέρα”!

Εσύ θα είσαι υπέρ ή κατά εάν εφαρμοστεί αυτός ο νέος κανόνας από το Netflix;