Αυτά είναι τα YouTube channels που θα σε στηρίξουν… ψυχολογικά όταν το χρειάζεσαι!

Andreas Haris
Social Media & Community
YouTube: @Thekla Petridou / @Μανώλης Ισχάκης

Εκεί που όλα κυλούν όμορφα και ωραία στη ζωούλα μας, έρχεται “μπαμ”, σαν κατσαρόλα στο κεφάλι ένα γεγονός που μας αναστατώνει, μια κατάσταση στην οποία έχουμε μπλέξει χωρίς να ξέρουμε γιατί ή, τέλος πάντων, μια περίοδος που η ψυχολογία μας χρειάζεται στήριξη!

Η αυτοπεποίθησή μας είναι χαμηλή, οι προβληματισμοί μαζεύονται σαν “λίμπουροι” (μυρμήγκια για τους εξ’ Ελλάδος) στο κεφάλι μας και δεν ξέρουμε από πού να πιαστούμε!

Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα τα YouTube channels που με τα videos τους, θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, θα σου ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σου δώσουν χρήσιμα tips για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις!

Αυτά είναι τα επικρατέστερα YouTube channels που θα σε “λυτρώσουν” σε αυτές τις δύσκολες στιγμές:

1Θέκλα Πετρίδου – Ψυχολόγος & συγγραφέας

Αν δεν ακολουθείς την αγαπημένη σε όλους Θέκλα Πετρίδου, κάνε subscribe στο κανάλι της εδώ και τώρα! Η Θέκλα ανεβάζει όχι 1, αλλά 2 καινούρια vlogs κάθε μέρα!

Πάντα χαμογελαστή, καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της και κρατώντας τον καφέ της, μας διαβάζει και μας ερμηνεύει επιστολές του κοινού με την αυθεντικότητα και το χιούμορ που τη χαρακτηρίζει!

Ο Μιχάλης Ισχάκης, life coach, είναι έτοιμος να σε καθηλώσει σε κάθε του video με χρήσιμες συμβουλές για να ξεπεράσεις την κατάθλιψη, το άγχος, τις κρίσεις πανικού και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Είναι πάντοτε πολύ πειστικός στα vlogs του και αυτό είναι αρκετό για να σε κινητοποιήσει να λάβεις δράση!

3Νάνσυ Μαλλέρου – Life Coach & συγγραφέας

Με την εβδομαδιαία της εκπομπή “Καλύτερα Γίνεται”, η Νάνσυ Μαλλέρου μας συμβουλεύει σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Μας παραχωρεί επίσης συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες, προσπαθώντας να μας μεταφέρει την εμπειρία τους και τα tips που έχουν να μας πουν.

4Γόνι Μούκα – Life Coach

Η Γόνι Μούκα (αν καταφέρεις να προφέρεις σωστά το όνομα από την πρώτη, σου δίνω συγχαρητήρια!) είναι η ιδανική life coach για εμάς που οδηγάμε πολύ ή που προτιμούμε, τέλος πάντων, να “ακούμε” το vlog, παρά να το βλέπουμε.

Με τη γλυκύτατη φωνή της, μας μιλά για θέματα αυτοβελτίωσης και μας εμπνέει να λάβουμε δράση και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας.

Και επειδή και το δικό μας YouTube channel θα σου φτιάξει την διάθεση με τα απίθανα videos που ανεβάζει κάθε εβδομάδα, κάνε τώρα SUBSCRIBE στο YouTube channel του StudentLife !

Ποιος πιστεύεις πως θα γίνει ο “life coach” σου;