fbpx

Αυτές οι 5 σειρές στο Netflix θα σου κρατήσουν συντροφιά στο νέο lockdown!

αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα θα μας αναγκάσουν να μείνουμε (για ακόμα μια φορά) στο σπίτι…

Ε λοιπόν, αυτήν τη φορά θα είμαστε προετοιμασμένοι! Προμηθευτείτε με ποπκορν και ετοιμαστείτε για “Coronavirus Lockdown Season ?unkown?”, σε παραγωγή Netflix!

Εμείς σου προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές που θα βρεις αυτήν τη στιγμή στο Netflix και θα σου κρατήσουν συντροφιά στο νεό lockdown.

Δες τις πιο κάτω:

1
Bridgerton 

Το “Bridgerton” είναι (χωρίς αμφιβολία) το απόλυτο hot trend των τελευταίων ημερών…και αν δεν έχεις ιδέα σε τι αναφέρομαι μάλλον βρίσκεσαι σε πανικό διαβάσματος ή σε κάποια εκδρομή σε ένα από τους πιο Instagrammable Κυπριακούς προορισμούς!

Το “Bridgerton”, λοιπόν, είναι το νέο δράμα εποχής, σε παραγωγή Netflix, που βασίζεται στα μυθιστορήματα της Αμερικανής συγγραφέα, Julia Quinn. Η σειρά ξεκινά όταν η Daphne Bridgerton παρουσιάζεται στη βασιλική αυλή. Από εκείνη τη στιγμή η Daphne γίνεται η πιο περιζήτητη σύζυγος.

Τι γίνετε, όμως, όταν ο αδερφός της απορρίπτει συνεχώς όλους τους μνηστήρες; Πώς ένας Δούκας του Χέιστινγκς θα «ταράξει» τη ζωή της Daphne; Και πώς μια κουτσομπολίστικη εφημερίδα της εποχής, γραμμένη από κάποια Lady Whistleblower, θα καταφέρει να επηρεάσει τους κατοίκους της πόλης με τις απόψεις της;

Αξίζει; Ναι…για τη διαφορετικότητα την οποία στηρίζει, τα ρούχα και τα σκηνικά, τη μουσική (που αποτελείτε από γνωστά τραγούδια όπως το Thank u, Next από Ariana Grande σε πιο instrumental μορφή) και φυσικά για τον ηθοποιό Rege-Jean Page που υποδύεται το Δούκα και όπως όλα δείχνουν ίσως να είναι και ο επόμενος James Bond!

2
Tiny Pretty Things

Χορός, πάθος, ίντριγκές και μια απόπειρα δολοφονίας αποτελούν τη νέα δραματική σειρά του Netflix, “Tiny Pretty Things”.

Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια σχολή μπαλέτου στο Σικάγο. Υπερβαίνοντας τα όρια οι μαθητές προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στην τελική παράσταση. Η ζωή τους, όμως, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο όταν θα συμβεί ένα τραγικό γεγονός.

Πώς ο ερχομός μιας καινούριας μαθήτριας θα αλλάξει τη ζωή τους και πώς η ίδια θα βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου; Ιδανικό για όσους αγαπούν το χορό και ιδιαίτερα το μπαλέτο!

3
The Queen’s Gambit

«Κερδίζοντας την παρτίδα», το “The Queen’s Gambit” αναδείχτηκε ως μια από τις καλύτερες σειρές για το 2020!

Η σειρά επικεντρώνεται στη ζωή της Beth Harmon και της αγάπης της για το σκάκι. Κλεισμένη σε ένα ορφανοτροφείο μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Beth Harmon μαθαίνει σκάκι με τη βοήθεια του επιστάτη του ορφανοτροφείου. Σύντομα θα ανακαλύψει το ταλέντο της σ’ αυτό και θα οδηγηθεί σε μια καινούρια ζωή γεμάτη σκάκι, αλλά και εθισμούς. Θα καταφέρει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα ή θα κατρακυλήσει;

Υπερτιμημένη σειρά ή όχι… αξίζει μόνο και μόνο για την καθηλωτική ερμηνεία της Anya Taylor-Joy που γνωρίσαμε μέσα από το Peaky Blinders.

4
Cobra Kai 

Το 2021 άρχισε με την πολύ-αναμενόμενη τρίτη σεζόν της σειράς “Cobra Kai” που είναι επιτέλους διαθέσιμη στο Netflix.

Η σειρά είναι η απόλυτη συνέχεια των ταινιών του “Karate Kid”. Η τρίτη σεζόν επικεντρώνεται κυρίως στον τραυματισμό του Miguel, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ένας νέος δάσκαλος και μια τριπλή διαμάχη σε συνδυασμό με τις παλιές κόντρες είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στην σεζόν αυτή… γιατί όπως λένε το «Cobra Kai ποτέ δεν πεθαίνει»!

5
Lupin 

Ένα κολιέ, ένας εγκληματίας και μια ληστεία αποτελούν τη νέα γαλλική σειρά του Netflix, με τίτλο “Lupin”.

Η σειρά είναι μια σύγχρονη εκδοχή της γαλλικής ιστορίας του Arsene Lupin, ενός ασύλληπτου εγκληματία, ο οποίος πεθαίνει όταν κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν έκανε.

25 χρόνια μετά, ο γιός του Assane Diop, του οποίου η ζωή άλλαξε μετά το θάνατο του πατέρα του, αποφασίζει να τον εκδικηθεί! Τι θα γίνει στο τέλος; Δεν έχεις παρά να αφιερώσεις τις ώρες σου στην καραντίνα και να δεις.

Εσύ ποια σειρά θα δεις πρώτη στη 2η καραντίνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending