fbpx

Θυμάσαι τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δες πώς είναι & τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της!

«Φώτη πιάσε μια μπύρα…», μην μου πεις πως δεν θυμάσαι αυτήν την «ιστορική και επική» ατάκα!

Άλλωστε δεν είναι και τόσο εύκολο να την ξεχάσουμε, αφού συχνά-πυκνά βλέπουμε σε επανάληψη την αγαπημένη μας σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Το μόνο σίγουρο είναι πως οι ηθοποιοί της σειράς δεν έχουν μείνει έτσι όπως τους βλέπουμε στις επαναλήψεις και σίγουρα το «Ευτυχισμένοι Μαζί» δεν ήταν η μόνη (επιτυχημένη) δουλεία που έκαναν! Ααα και υπάρχει και ακόμη κάτι που είναι σίγουρο η Εύα δεν παντρεύτηκε τον Μάρκο (in real life)!

P.S: Με τόσα remake σειρών που γίνονται δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δούμε και το «Ευτυχισμένοι Μαζί» μετά από 12 χρόνια (αφού η σειρά άρχισε το 2007 και τέλειωσε το 2009)… Λέτε να το προτείνουμε στον Μπέζο;

Δες πώς άλλαξαν και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς:

1
Γιάννης Μπέζος (Διονύσης Μαυροτσούκαλος)

youtube.com/Kwstas P.r.o/athensmagazine.gr

Τον κύριο Μπέζο τον απολαμβάναμε μέχρι το 2020 στην κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα», όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σήμερα παίζει στην ελληνική σειρά με τίτλο «Παρουσιάστε!», η οποία προβάλλεται και στην Κύπρο από τον ANT1. Φυσικά και είναι πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές, όμως, έχει και τον ρόλο του σκηνοθέτη.

Ο τηλεοπτικός πατέρας του Μάρκου, του Θανάση και του Γιαννάκη είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας της νεαρής ηθοποιού Ηρώς Μπέζου (εεμ το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει)!

2
Κατερίνα Λέχου (Ελένη Παλαιολόγου)

youtube.com/LRS Productions Inc./ladylike.gr

Η τηλεοπτική «Ελένη» συμμετείχε κι αυτή στην κωμική σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» για 4 επεισόδια, ενώ μέχρι το 2020 έπαιζε στη θεατρική παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες».

Παραμένει εξίσου όμορφη, όπως και τότε, ενώ είναι παντρεμένη με τον Μάνο Στρατάκη. Εντάξει λίγες ρυτιδούλλες έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά δεν μπορείς να πεις και πάλι κούκλα είναι!

3
Πέτρος Μπουσουλόπουλος (Μάρκος Μαυροτσούκαλος)

youtube / Gossip-tv.gr

Το ομορφόπαιδο της σειράς, παραμένει ομορφόπαιδο – έστω και μετά από τόσα χρόνια (αλλαγμένος μεν, ομορφόπαιδο δε)!

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά, όπου είχε και πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν το 2016 στην κυπριακή σειρά «Ρούα Ματ», από τότε μπορούμε να πούμε πως «χάθηκε» από την TV.

Εντομεταξύ εσύ ήξερες ότι τα τραγούδια που έγραφε και αφιέρωνε στην Εύα τα έχει κυκλοφορήσει όχι σε ένα, αλλά σε δύο άλμπουμ;!

4
Ιωάννα Πηλιχού (Εύα Παλαιολόγου)

Youtube.com/Φήμες

Αυτή γυναίκα πραγματικά όσο πάει ομορφαίνει! Ελάχιστα πράγματα άλλαξαν πάνω της, όμως, όπως φαίνεται κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι τα piercings της, αφού τα έχει ακόμη.

Αν ήταν και στην πραγματικότητα ζευγάρι με τον «Μάρκο», το μόνο σίγουρο θα ήταν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Και μιας και μιλάμε γι’ αυτό δες εδώ 10 αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι και στη ζωή!

Στο θέμα μας, όμως, η Ιωάννα Πηλιχού μετά το «Ευτυχισμένοι Μαζί», κέρδισε τον διαγωνισμό “Dancing on Ice”, έπειτα την απολαύσαμε στο “Daddy Cool” και φέτος τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά «Η τούρτα της μαμάς»!

5
Τάσος Γιαννόπουλος (Μάκης Κοτσάμπασης)

Patras Events / AlphaFreePress

Ένας ηθοποιός που η αλήθεια να λέγεται έγινε γνωστός μέσα από την εν λόγω σειρά, τις μπύρες που έπινε στην pub των Μαυροτσούκαλων και τα καμάκια του στις γυναίκες (όταν δεν τον έβλεπε -φυσικά- η Βίκυ του)!

Μέχρι το 2020 τον βλέπαμε στο cast της σειράς «Θα γίνει της πολυκατοικίας», ενώ παλαιότερα (2014-2015) είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους στις σειρές: «Μάνα Χ Ουρανού» και (2016-2017) «Οι Συμμαθητές», ενώ συμμετείχε σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Τώρα για την προσωπική του ζωή… θα σε γελάσω!

6
Σάββας Σαλίπας (Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος)

news247.gr/YouTube.com/Instagram.com/@savvas_salipas

Ο μικρός «Γιαννάκης» (που ήταν και ο μικρότερος από όλους στη σειρά), μεγάλωσε και έγινε ένας άντρας που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος!

Ο ίδιος σήμερα σπουδάζει ναυτιλιακά και πολύ πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισε τα 21 του χρόνια. Όπως φαίνεται από το Instagram του είναι και πολύ ερωτευμένος… 😉

7
Εύη Δαέλη (Φίφη Παλαιολόγου)

bovary.gr/YouTube/ Mega TV/instagram.com/@evidaeliofficial

Θυμάαστε τη μιρκούλλα Φίφη; Εεε τώρα έγινε ολόκληρη γυναίκα και είναι και επισήμως επαγγελματίας ηθοποιός!

Εδώ και πέντε χρόνια την απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Έλα στη θέση μου». Από τότε φαινόταν ότι «είχε όλα τα φόντα» για να πετύχει σ’ αυτόν τον χώρο.

8
Άρης Τσάπης (Θανάσης Μαυροτσούκαλος)

BOVARY / EnterMessinia.gr

Το «ζιζάνιο» της οικογένειας Μαυροτσούκαλων μεγάλωσε και ασχολείται -επίσης- επαγγελματικά με την υποκριτική! Τελευταία σειρά που τον είχαμε απολαύσει ήταν στους «Συμμαθητές».

Μάλιστα, ο «Θανασάκης» έγινε μπαμπάς, αφού το 2020 απέκτησε το δικό του μωράκι με την αγαπημένη του σύντροφο!

9
Θανάσης Τσαλταμπάσης (Φώτης Μαστραπάς)

patrasevents.gr/instagram.com/@thanasis_tsaltampasis

Πόσες μπύρες έχει ”πιάσει” αυτό το παιδί;! Τις μέτρησε άραγε ποτέ κάποιος; ?

Τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει λίγο τα ίχνη του από την τηλεόραση, αφού η τελευταία σειρά στην οποία έχει παίξει και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν το “Daddy Cool”. Οι αλλαγές στην εμφάνισή του πάντως είναι φανερές.

Ποιος πιστεύεις πως άλλαξε περισσότερο; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending