fbpx

5 κυπριακές ατάκες που θα ακούσεις σίγουρα τώρα που επιτέλους άνοιξαν εστιατόρια & café!

«Κι όλο περιμένω, περιμένω σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο, περιμένω να»… ανοίξουν τα café και να ξανά-γεμίσουν! Χμμ μάλλον δεν είμαστε τζιαι στα καλά μας που την πολλή καραντίνα!

Έλα παραδέξου το, όμως, τζιαι εσένα τούτη εν η έννοια σου τον τελευταίο τζιαιρό. Αν θα «ξορτώσουμε» άραγε να ξανά… πάμε για καφέ τζιαι φαΐ. Καλά για clubs ή μπαράκια εν το συζητώ καν… 🙁

Εμείς σου παρουσιάζουμε τις 5 κυπριακές ατάκες που σίουρα θα ακούσουμε (ή θα πούμε) ΟΛΟΙ τώρα που άνοιξαν επιτέλους τα εστιατόρια και τα café…

Δες πιο κάτω τις κυπριακές ατάκες:

1
«Πιάε τηλέφωνο που τα τωρά πέρκι έβρουμε κράτηση!»

Freepik.com/rawpixel-com

Δεν πιστεύω να μην το σκεφτήκατε ήδη; Μεν μου πεις ότι εν σου «εμπήκε η ιδέα» να τηλεφωνήσεις στο αγαπημένο σου εστιατόριο τζιαι να ρωτήσεις αν κάμνουν κρατήσεις ή για να κάμεις ήδη την κράτησή σου; Γιατί… όσο τζιαι να πεις η κατάσταση εν να είναι «απού προλάβει»!

Κράτηση, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε ΟΛΟΙ με το που σιγουρευτούμε ότι είμαστε «ελεύθεροι» και μπορούμε να πάμε ξανά στα αγαπημένα μας στέκια. Όσο να πεις έλλειψε μας να σαστούμε τζιαι να πάμε να κάτσουμε κάπου έξω.

2
«’Εσσιει τόσες ώρες που καρτερώ σειρά να μπω ρε!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edem’s yard (@edems_yard)

“Plan B” αν δεν πετύχει το προηγούμενο; Μα τι άλλο που το να περιμένεις για ώρες στην ουρά μέχρι να αδειάσει κανένα τραπεζάκι! 

Έκαμες το ήδη εικόνα έννεν; Μια σειρά που δαμέ ως την Πάφο να περιμένουμε πέρκι σηκωθεί κανένας για να κάτσουμε τζιαι εμείς. Αν δεν έχεις ιδέα τι λαλώ, που αμφιβάλλω δηλαδή, στην εικόνα βλέπεις την πιο «διάσημη ουρά» που δημιουργείται κάθε φορά έξω από το “Edem’s Yard” στη Λάρνακα. Αξίζει, όμως, τι να κάνουμε!

Νομίζω πως εσυνηθίσαμε το πλέον μιας τζιαι οι ουρές έξω από τα καταστήματα είναι πλέον δεδομένες.

3
«Φάε τωρά άμπα τζιαι κλείσουν τα πάλε!»

freepik.com/kapinosovalk

Όταν επιτέλους κάτσουμε… εν θα τσιγκουνευτούμε τίποτε! Τζιαι το starter μας, τζιαι το κυρίως πιάτο, αλλά τζιαι το γλυκό μας στο τέλος φυσικά. Που ούλλα θα παραγγείλουμε!

Με απλά κυπριακά, «εν να φάμε να σπάσουμε»! Να το απολαύσουμε άμπα τζιαι κλείσουν μας ξανά τζιαι μείνουμε έτσι… (σαν να τζιαι εν λλία που εφάμεν σπίτι μας τόσο τζιαιρό).

4
«Μα τωρά πρέπει να έχω τούντο safe pass;»

Freepik.com

Πόσο μας έλειψε η χαλάρωση με την παρέα τζιαι το κουτσομπολιό για ώρες σε ένα café, χωρίς ταλαιπωρίες; Βλέπεις επερπατήσαμε πολλά τον τελευταίο τζιαιρό, πήγαμε εκδρομές, ανακαλύψαμε καινούριους hot προορισμούς στην Κύπρο, αλλά έλλειψε μας να καθόμαστε για ώρες σε ένα café τζιαι να χάσκουμε!

Τωρά που εγλιτώσαμε επιτέλους που το 8998 τζιαι εν πρέπει να έχουμε έννοια να φύουμε στο τρίωρο ή να στείλουμε τζιαι τα δύο μηνύματα που εδικαιούμασταν, μπορούμε να μείνουμε τζιαμέ άνεννοιας.

Αλλά για να πάεις πρέπει πρώτα να πάεις να σου κάμουν τη μούττη σου πηγάδι ή να είσαι ήδη εμβολιασμένος… γιατί χωρίς safe pass εν πάεις πούποτε φιλούι μου!

5
«Πρέπει να φύω για να προλάβω το κέρφιου!»

pexels.com/Stanley Nguma

Όπου τζιαι αν είσαι ό,τι τζιαι να κάμνεις το κέρφιου εν κέρφιου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πάντα “on time” τζιαι να φέφκεις εγκαίρως που τζιαμέ που εκάθεσουν για να προλάβεις να πάεις σπίτι.

Α! Τζιαι μιας τζιαι εν ούλλα ανοικτά, η κίνηση, κυρίως στην επιστροφή, είναι αρκετή! Γι’ αυτόν υπολόγιζε extra ώρα… Χαλάλι, όμως, θα αντέξουμε! Έννεν; Να μεν τα θέλουμε τζιαι ούλλα δικά μας…

Εσύ ποιαν ατάκα θα πεις σίουρα όταν ανοίξουν τα εστιατόρια τζιαι τα café;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending