fbpx

GNTM 4: Αυτή τους πήρε τη νίκη, κέρασε «φαρμάκι» και τα social media το πανηγύρισαν!

Το δεύτερο μέρος του τελικού του GNTM 4 απολαύσαμε τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, όπου η Όλγα Ντάλλα, ο Κωνστανταντίνος Τσαγγάρης και η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έδωσαν μάχη, προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν τον τίτλο του μεγάλου νικητή!

Μετά από συνολικά 4 δοκιμασίες η τελική βαθμολογία από τους κριτές διαμορφώθηκε ως εξής: Κυβέλη 151 βαθμούς, Κωνσταντίνος 146 βαθμούς και Όλγα 144 βαθμούς. Ωστόσο, ο τελευταίος λόγος ανήκει πάντα στο κοινό, το οποίο και ανάδειξε τον φετινό νικήτη στο live του τελικού! 

Σ’ ένα φαντασμαγορικό live, λοιπόν, όπου παρευρέθηκαν όλα τα μοντέλα του GNTM 4 (και όχι μόνο, μιας και τη βόλτα του από το πλατό έκανε και ο Άη-Βασίλης), ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής που κέρδισε €50.000, κοσμήματα και ρολόι αξίας €20.000, ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο και ένα συμβόλαιο με διεθνές πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο. Αυτή ήταν η Κυβέλη, με την Όλγα να τερματίζει στη 2η θέση και τον Κωνσταντίνο στην 3η.

Δες πώς αντέδρασαν τα social media μετά τη νίκη της Κυβέλης:

P.S: Οι δηλώσεις συμμετοχής για το GNTM 5 έχουν ξεκινήσει ήδη! Άρα κατάλαβες… από τον Σεπτέμβρη πάμε πάλι από την αρχή! 😉

Γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε η νίκη της Κυβέλης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending