fbpx

Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους fake followers στο Instagram!

Η Kylie Jenner έγινε η 1η γυναίκα που έφτασε τους 300 εκατομμύρια followers στο Instagram, με το 1/3 των followers της να είναι ψεύτικοι. Στην τριάδα ακολουθούν οι Kendall Jenner και Blake Lively.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα της Fasthosts.co.uk, που ανέλυσε τους λογαριασμούς διασήμων στο Instagram και ανακάλυψε πόσοι αληθινοί και fake λογαριασμοί τους ακολουθούν και τα αποτελέσματα θα σε σοκάρουν!

Η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα είναι οι top 3 Έλληνες influencers με τους περισσότερους fake followers, με σχεδόν 25-37% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ τους!

Τώρα θα αναρωτιέσαι τι ανάγκη έχουν όλοι αυτοί τους fake followers;! Αξίζει να ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, ότι ο όρος fake follower δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος αγόρασε followers. Είναι γνωστό ότι τα ψεύτικα προφίλ και τα bots είναι άπειρα στις μέρες μας, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα που βλέπουμε.

Πιο κάτω η αναλυτική λίστα με όλους τους influencers και το ποσοστό των fake followers τους:

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το ποσοστό των ψεύτικων followers, μερικοί από αυτούς τους λογαριασμούς (π.χ. Αλέξανδρος Κοψιάλης, Ιωάννα Τούνη και Μαίρη Συνατσάκη), όπως βλέπουμε στα αποτελέσματα, έχουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής ακολούθων (engagement rate). Αυτό σημαίνει πως οι followers τους αλληλεπιδρούν μαζί τους, κάνοντας likes, comments, shares, κ.ά, πράγμα πολύ σημαντικό!

Η αναλυτική μελέτη και η λίστα με τους παγκοσμίους φήμης influencers βρίσκεται εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending