fbpx

Η JLo πρωταγωνιστεί στο νέο love story που έρχεται στο cinema & δεν πρέπει να το χάσεις!

Τρελαίνεσαι να παρακολουθείς ταινίες στο cinema παρέα με τους φίλους; Αν ναι, τότε δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα τη νέα ταινία, με τίτλο “Marry me” και πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez.

Η ταινία εξιστορεί μια μοντέρνα ιστορία αγάπης για τη διασημότητα, τον γάμο και τα social media και θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουρια τραγούδια της pop τραγουδίστριας και του Λατίνου μουσικού αστέρα Maluma, τον οποίο θα δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο ηθοποιού!

Δες πιο κάτω πότε κάνει πρεμιέρα στα κυπριακά cinema η ταινία “Marry me”:

1
Πώς εξελίσσεται η ιστορία;

Στην ταινία βλέπουμε την JLo στο φυσικό της περιβάλλον, αφού έχει τον ρόλο μιας super star (Kat Valdez), τον ταλαντούχο ηθοποιό Owen Wilson, στον ρόλο ενός καθηγητή μαθηματικών (Charlie) και τον Maluma να παριστάνει έναν ροκ σταρ (Bastian)!

Είναι βασισμένη στο ομότιτλο graphic novel του Bobby Crosby και παρουσιάζει την ιστορία της διάσημης τραγουδίστριας Kat Valdez, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον ροκ σταρ αρραβωνιαστικό της, Bastian, σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Madison Square Garden! Ωστόσο, λίγο πριν την τελετή αποκαλύπτεται ότι ο Bastian την έχει απατήσει κι έτσι η Kat θα επιλέξει από το κοινό τον άγνωστο σε εκείνη Charlie, ο οποίος είναι χωρισμένος καθηγητής μαθηματικών και θα τον παντρευτεί… επί σκηνής!

2
Πού και πότε θα τη δεις στην Κύπρο!

billboard.com/Cesar Pimienta/TesOne

Αρχικά αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρεμιέρα της ταινίας είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2021, ωστόσο η εξέλιξη της πανδημίας άλλαξε τα σχέδια των συντελεστών κι έτσι η πρώτη μέρα προβολής μεταφέρθηκε ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή τον Φεβρουάριο του 2022!

Από τις 10 Φεβρουαρίου μπορείς να την απολαύσεις στους κινηματογράφους της Κύπρου: K-Cineplex (Στρόβολος, “Mall of Cyprus”, Λάρνακα, Λεμεσός), Rio Premier (“Nicosia Mall”, Λεμεσός) και στον κινηματογράφο του “Kings Avenue Mall”, στην Πάφο!

Εσύ πότε θα πας cinema για να δεις το “Marry me”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending