fbpx

Eurovision 2022: Αυτό είναι το τραγούδι που στέλνει η Ελλάδα στον διαγωνισμό! (video)

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου στα πλαίσια της εκπομπής «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4», που προβάλλετε από το κανάλι της ΕΡΤ, έγινε η πρώτη προβολή του τραγουδιού που θα στείλει η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό!

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο “Die Together” και έχει γραφτεί από την Αμάντα Γεδωργιάδη, η οποία θα είναι και η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision και πρόκειται για μια σύγχρονη μπαλάντα που μιλάει για την αγάπη!

Δες το video clip του “Die Together” και μάθε ποια είναι η Αμάντα:

ertflix.gr

Το ταξίδι του “Die Together” ξεκίνησε από τη Σύμη, απ’ όπου και γυρίστηκε το video clip σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το “Last Dance” με το οποίο διαγωνίστηκε πέρσι η Στεφανία!

Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα Δεκεμβρίου, την εκπροσώπηση φέτος ανέλαβε η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία σε δηλώσεις της για τη συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και για το τραγούδι ανέφερε πως όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ θέλεις να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν!

Στόχος της, είναι να κάνει την Ελλάδα περίφανη, μιας και όπως είπε η ίδια όταν θα δωθεί η τελική βαθμολογία των χωρών θα πουν Ελλάδα και όχι Αμάντα. Επίσης η ίδια όταν ήταν μικρή ήταν φανατική της Eurovision και πάντα υποστήριζε την Ελλάδα, όμως, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα πήγαινε με τη χώρα αυτή στον διαγωνισμό!

Εμείς, όπως κάθε χρόνο, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Κύπρο και την Ανδρομάχη με το τραγούδι “Ela”, αλλά και στην Ελληνική αποστολή με την Αμάντα και το “Die Together”… Και φυσικά ελπίζουμε τον Μάιο να δούμε και τις δύο χώρες όσο πιο ψηλά στην τελική κατάταξη!

Γράψε μας στα σχόλια πώς σου φάνηκε το “Die Together”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending