fbpx

Netflix: Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα το Elite & καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! (trailer)

Ανυπομονείς κι εσύ για την 5η σεζόν του “Elite”; Αν ναι, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα, διότι ανακοινώθηκε επιτέλους η πρεμιέρα της στο Netflix!

Η σειρά που ξεκίνησε ως ένα εφηβικό δράμα, για τρεις νέους μαθητές του υπερ-πολυτελές “Las Encinas”, πλέον εξελίχθηκε και σε ένα τρομακτικό θρίλερ που κάνει τους θεατές του να κολλάνε όλο και περισσότερο, καθώς η αγωνία μεγαλώνει μετά από κάθε σεζόν!

Η αγωνία, λοιπόν, μέχρι την προβολή της 5ης σεζόν θα λάβει σύντομα τέλος, μιας και έρχεται νωρίτερα απ’ ότι υπολογίζαμε. Ωστόσο, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας σεζόν θα έρθουν τα πάνω – κάτω, ενώ και αυτή η σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια!

Δες πιο κάτω το επίσημο trailer και την ημερομηνία πρεμιέρας της 5ης σεζόν:

Το επίσημο trailer που κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου, δεν μας αφήνει να καταλάβουμε και πολλά για τις εξελίξεις που θα δούμε κι έτσι μένουμε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τις… 8 Απριλίου 2022!

Μέχρι στιγμής ξέρουμε για τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά (τα βλέπουμε και στο trailer), όμως, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή. Παρ’ όλα αυτά αν οι συντελεστές ακολουθήσουν το μοτίβο των προηγούμενων τεσσάρων σεζόν, τότε πολύ πιθανόν είναι να βρεθεί στο επίκεντρο άλλο ένα έγκλημα ή φόνος που θα απαιτεί μία λύση… Εξάλλου, συνταγή που πετυγχαίνει δεν την αλλάζεις!

Ανυπομονείς κι εσύ για την επιστροφή της σειράς “Elite” στο Netflix;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending