fbpx

Ενοχλητικοί γείτονες; Μάθε για τα «ηχεία εκδίκησης» που… τιμωρούν όσους κάνουν φασαρία!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους γείτονές σου, αφού συνεχώς κάνουν parties ή έχουν την τάση να βάζουν δυνατά τη μουσική και δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς ή να στρωθείς στο διάβασμα;

Φυσικά οι τοίχοι στις φοιτητικές εστίες δεν έχουν και την καλύτερη ηχομόνωση, άρα είναι κάπως λογικό!

Σε μια χώρα βρέθηκε η λύση για τους ενοχλητικούς γείτονες… αφού χάρη στην τεχνολογία όσοι κάνουν φασαρία «τιμωρούνται», χωρίς όμως να χρειαστεί να μπλεκτούν σε τσακωμούς  ή να καλέσουν αστυνομίες (Κάτι μου λέει ότι θα το υιοθετήσεις κι εσύ)!

Μάθε τι είναι τα «ηχεία εκδίκησης» & σε ποια χώρα τα χρησιμοποιούν:

1
Σε ποια χώρα ξεκίνησε αυτό;

Indicator.gr

Η ιδέα έρχεται από τη Νότια Κορέα, όπου οι άνθρωποι βρήκαν -επιτέλους- τη σωτηρία τους στα λεγόμενα «ηχεία εκδίκησης».

Τα «ηχεία εκδίκησης» ξεκίνησαν να εμφανίζονται στα social media το 2016, όπου παρουσιάζονταν σαν μια… αστεία λύση, αλλά ο κόσμος το πήρε αρκετά πιο σοβαρά κι έτσι απέκτησαν μεγάλη φήμη!

2
Πόσα στοιχίζει η συσκευή;

Παρόλο που οι αρχές προτείνουν στον κόσμο να καταφεύγει σε άλλους τρόπους επίλυσης του προβλήματος, όπως πολιτισμένος διάλογος ή κάνοντας καταγγελία στην αστυνομία, ειδικά εάν πρόκειται για ώρες κοινής ησυχίας οι άνθρωποι προτιμούν να αγοράζουν τα «ηχεία εκδίκησης».

Tο ‘Smartor Speaker’ είναι μια οβάλ συσκευή που φαίνεται να κάνει θραύση και έχει γίνει viral. Το συγκεκριμένο ηχείο κοστίζει γύρω στα 170.000 won (δηλαδή περίπου 140€), με τα reviews για την αποδοτικότητά του να είναι πολύ θετικά!

3
Πού μπορείς να το τοποθετήσεις;

DotFM.GR

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τύποι τέτοιων ηχείων, σε ποικίλα σχέδια και με διαφορετικές λειτουργίες…

Ωστόσο ένα πράγμα που έχουν όλα κοινό… είναι πως πρέπει να το τοποθετήσεις στον τοίχο που ενώνει το σπίτι σου με αυτό του γείτονα ή στο ταβάνι, εάν μένει από πάνω!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα ήθελες κι εσύ να τα χρησιμοποιήσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending