fbpx

Τι να φοράς ανάλογα με τον σωματότυπό σου – Η απάντηση θα σε εκπλήξει!

Αν ανήκεις στην κατηγορία του μήλου, τότε πρέπει να φορέσεις ρούχα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο λεπτή και… STOP!

Κάπως έτσι θα «έπρεπε» να ήταν η εισαγωγή μας. Λυπάμαι αν θα σε απογοητεύσω, αλλά αυτό το άρθρο δεν θα έχει τη μορφή που περίμενες…

Έχουμε κάποιες συμβουλές για ‘σένα, ώστε να διαλέγεις ρούχα που θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται σε κάνουν εσένα να νιώθεις όμορφα!

Πρώτη και μοναδική συμβουλή: Να φοράς ό,τι γουστάρεις!

Σου το είπα ότι η απάντηση θα σε εκπλήξει… Να φοράς, λοιπόν, αυτό που σου αρέσει. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου!

Μην αφήνεις κανένα να σου πει πώς θα ντυθείς, τι θα φορέσεις και τι όχι. Καμία «μόδα», κανένα “trend” και κανένα «πρότυπο ομορφιάς» δεν αφορά (ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε) αποκλειστικά έναν τύπο σώματος.

Βαρεθήκαμε πια να ακούμε μεσαιωνικές απόψεις και κακεντρεχή σχόλια του τύπου… «Αυτό δεν είναι για ‘σένα», «οι παχουλ@ δεν κάνει να φοράνε ρίγες», «είσαι πολύ κοντή για να φοράς maxi», «δεν δίχνεις αρκετά αρρενωπός φορώντας φούξια», «αυτό το κομμάτι δεν βγαίνει σε τόσο μεγάλο νούμερο», «έχεις χοντρά πόδια για mini», «δεν είναι για τους άντρες οι φούστες», «δεν κάνει για την ηλικία σου αυτό», «είσαι πολύ ψηλή για να βάλεις 12ποντα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Women Like You (@womenlikeyou_)

ΦΤΑΝΕΙ! Πότε θα αποδεχτούμε επιτέλους ότι τα ρούχα δεν έχουν ούτε φύλο, ούτε ηλικία, ούτε φυλετική καταγωγή, ούτε «νούμερο»;!

Είμαι αυτή που είμαι και θα φοράω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι και όλες μας. Αν δεν σου αρέσω κλείσε τα μάτια (και το στόμα, γιατί δεν θέλω να ακούσω τις κακίες σου) και προσπέρνα. Δεν χρειάζομαι την άποψή σου. Πρόβλημά μου αν μου «πάει» ή όχι ένα ρούχο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Women Like You (@womenlikeyou_)

Κλείνοντας, λοιπόν, αυτό το άρθρο για ‘σένα που αρχικά πάτησες για να δεις “tips” για ρούχα που ταιριάζουν περισσότερο στο σώμα σου… Δες το καλύτερο tip που θα μπορούσα να σου δώσω: Μάθε πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!

Αγκάλιασε τις «ατέλειές» σου, νιώσε άνετα μέσα στο σώμα σου και αγάπα το! Μετά θα δεις ότι θα νιώθεις full confident ό,τι κι αν επιλέξεις να φοράς.

ΥΓ: Είσαι μοναδικ@! Μην το ξεχνάς. Ποτέ. 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending