fbpx

Τι λες για διακοπές στο ξενοδοχείο του “Squid Game”; Δες πώς να κάνεις κράτηση!

Φαντάστηκες ποτέ, βλέποντας τη σειρά “Squid Game”, πώς θα ήταν αν πραγματικά ζούσες αυτή την εμπειρία; Το ξενοδοχείο που μοιάζει με το cute, αλλά ταυτόχρονα και “creepy” set της σειράς, που έγινε viral σε όλον τον κόσμο, είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί για να κάνεις αξέχαστες διακοπές!

Μάθε πιο κάτω πώς μπορείς να κάνεις κράτηση:

Vanity Fair

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ισπανία και όπως μπορείς να δεις από τις φωτος η κατασκευή είναι πολύχρωμη, γεμάτη σκάλες για να θυμίζει ότι οι χαρακτήρες της σειράς τις που διέσχιζαν για να πάνε στους χώρους του παιχνιδιού.

Booking.com

Το ξενοδοχείο διαθέτει όμορφη θέα στη θάλασσα και βρίσκεται κοντά στο φυσικό πάρκο Peñón de Ifach, το οποίο τυχαίνει να πιστεύουμε ότι μοιάζει πολύ με το νησί, στο οποίο διεξαγόταν το “Squid Game”…

booking.com

Το κόστος διαμονής είναι γύρω στα 200 – 250 ευρώ το βράδυ και μπορείς να κάνεις την κράτησή σου ΕΔΩ! Λοιπόν, τι περιμένεις; Πάρε έναν φίλ@ σου που λατρεύει τη σειρά και ζήστε μαζί αυτήν την εμπειρία!

Booking.com

Στην περίπτωση που επισκεφθείς το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ξέχασε το χρηματικό έπαθλο, τη διελκυστίνδα, τα γυάλινα σκαλοπατάκια και όλες τις δοκιμασίες που είδες ότι υποβάλλονταν οι παίκτες στο Squid Game…

Booking.com

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τον καφέ σου στην Playa de la Fosse, μια εκπληκτική αμμώδη παραλία με μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και καταστήματα.

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα έκανες διακοπές στο ξενοδοχείο του “Squid Game”!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending