fbpx

GNTM 5: Χαμός με τις Κύπριες στις auditions – Η 18χρονη που ξετρέλανε τον Καράβα! (video)

Χαμούλης γίνεται φέτος με τις Κύπριες διαγωνιζόμενες που έτρεξαν στις auditions του GNTM 5, με στόχο να γίνουν το επόμενο Top Model και να φέρουν το έπαθλο στην Κύπρο!

Την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, απολαύσαμε το 2ο επεισόδιο από τις auditions του GNTM 5. Ο ανταγωνισμός φέτος έχει ανέβει, γι’ αυτό και συχνά η κριτική επιτροπή διχάζεται (και ανάβουν τα αίματα). Αυτό συνέβη και στην περίπτωση μιας εκ των 5 Κύπριων, της 18χρονης Αθηνάς!

Οι κριτές, λοιπόν, διαφώνισαν κατά πόσο το κορίτσι αυτό «κάνει για τον χώρο». Ο Τάσος Σοφρωνίου και η Βίκυ Καγιά την είδαν απλά ως ένα γλυκό κορίτσι που δεν έχει καμία σχέση με τη μόδα, ενώ στο «αντίπαλο στρατόπεδο», τάχθηκαν η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας.

Δες πιο κάτω τα αποσπάσματα από τις audition των Κύπριων μοντέλων:

Με 2 «ΟΧΙ» και 2 «ΝΑΙ» η 18χρονη δεν θα προχωρούσε στο ID catwalk, όμως, το αναπάντεχο συνέβη. Τελευταία στιγμή, ο Καράβας της έδωσε τη wild card του, αφού ενθουσιάστηκε με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της! Η Αθηνά ξέσπασε σε δάκρια χαράς, καθώς πέρασε απευθείας στο bootcamp!

Η Αθηνά, όμως, δεν ήταν η μόνη Κύπρια που είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης! Άλλα 4 κορίτσια με καταγωγή από Κύπρο βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Η 40χρονη Μαρί Ρόουζ, που εμφανίστηκε με το λευκό της σακάκι και ξετρέλανε τους κριτές είναι άλλη μια Κύπρια διαγωνιζόμενη. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στην TV, αφού είναι η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Instagram.com/@soulaglamorous

Βέβαια, από τότε έχασε 30 κιλά και είναι πλέον άλλος άνθρωπος! Ήταν αθλήτρια του bodybuilding και η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτε το κορίτσι που είχαμε δει τότε.

Άλλη μια κοπέλα από την Κύπρο είναι και η Ζωή, η οποία μάλιστα έχει αρκετά μεγάλη πορεία στον χώρο. Η 26χρονη Ζωή, έχει τις τέλειες αναλογίες και ενθουσίασε τους κριτές από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Μάλιστα, η Σοφία Χατζηπαντελή θεώρησε ότι η Ζωή είναι ιδανική για πασαρέλα της Victoria’s Secret!

Αυτό που παραξένεψε τους κριτές ήταν το γεγονός ότι το μοντέλο έχει συνεργασία με 3 διαφορετικά agencies. Γι’ αυτό και κάλεσαν μέσα στην αίθουσα τις managers της… Όμως όπως θα δεις και στο video δεν πήγε και τόσο καλά αυτό. Τελικά, με 4 «ΝΑΙ» η Ζωή πέρασε στην επόμενη φάση!

Η Ελένη Κωστάππη και η Τζένη Σπίνου, επίσης με καταγωγή από την Κύπρο πήγαν στις auditions, όμως, δεν τα κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση…

Εσένα πώς σου φαίνονται οι Κύπριες που πήγαν στο GNTM 5;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending