fbpx

“Dahmer”: Αυτή είναι η νέα πιο δημοφιλής limited σειρά του Netflix που σοκάρει το κοινό!

Είναι γεγονός πως αρκετές σειρές και ταινίες σε παραγωγή Netflix γίνονται αμέσως viral κι όλοι μιλούν για αυτές!

Μια από αυτές είναι και η «βασισμένη σε φρικτά, αληθινά γεγονότα», limited σειρά του Netflix, με τίτλο “DAHMER: Monster – The Jeffrey Dahmer Story”. Η σειρά κυκλοφόρησε μόλις στις 21 Σεπτεμβρίου 2022 και έγινε η νέα πιο δημοφιλής σειρά της πλατφόρμας, αφού αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα trending ανά το παγκόσμιο.

Δες ποια είναι η ιστορία πίσω από τη νέα σειρά του Netflix που θα σε καθηλώσει:

Ποια είναι η ιστορία;
protothema.gr

Η ιστορία, όπως παρουσιάζεται στη σειρά, περιστρέφεται γύρω από τα φρικιαστικά εγκλήματα του Jeffrey Dahmer – ενός κατά συρροή δολοφόνου!

Ο Jeffrey Dahmer γεννήθηκε τον Μάιο του 1960, σε μια υποβαθμισμένη περιοχή, στο Milwaukee της Αμερικής και έγινε γνωστός ως ο «κανίβαλος του Milwaukee» ή αλλιώς «το τέρας του Milwaukee».

Σε ένα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας στο Milwaukee, λοιπόν, όπου έμεναν κυρίως κάτοικοι διαφορετικού χρώματος και εθνικότητας, με περίεργα άσχημες μυρωδιές, ανεξήγητα εργαλεία και ουρλιαχτά να ακούγονται από αυτό, ο Dahmer διέπραττε τα εγκλήματά του.

Από το 1978 μέχρι και το 1991, ο Dahmer δολοφόνησε και τεμάχισε 17 νεαρούς άνδρες, ενώ μερικούς από αυτούς του έθαψε στο διαμέρισμα, το ποιο λειτουργούσε και σαν ομαδικός τάφος, ενώ άλλους τους κατακρεούργησε και τους μαγείρεψε!

Μια υποψιασμένη γειτόνισσα, την οποία ενσαρκώνει η βραβευμένη με Emmy, Niecy Nash, προσπαθεί να διεκδικήσει δικαιοσύνη για μήνες, ενώ ό,τι κι αν προσπαθήσει να κάνει το σύστημα, η αστυνομία και «κανείς δεν την ακούει ποτέ», κανείς δεν την πιστεύει…

Το αθώο, ευγενικό και γοητευτικό πρόσωπο του Dahmer, αλλά και ο χειριστικός του τρόπος ήταν οι λόγοι που αφηνόταν συχνά ελεύθερος από την αστυνομία και συνέχιζε ανενόχλητος το φρικιαστικό του έργο!

Κάθε επεισόδιο (σύνολο 10 επεισόδια) παρουσιάζει με αληθινό, φρικιαστικό, μακάβριο, αηδιαστικό και γεμάτο λεπτομέρειες τρόπο τα τραγικά εγκλήματα που διέπραξε ο Dahmer. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jeffrey Dahmer, ο Evan Peters.

Γιατί η σειρά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς του Netflix;
avant-garde.com.cy

Παρά τις αντιδράσεις, η limited αυτή σειρά αποτελεί την 5η πιο δημοφιλή σειρά του Netflix, ακολουθώντας τις σειρές “Squid Game”, “Bridgerton”, “Stranger Things” και “All of Us are Dead”.

Συγκεκριμένα, από την εμφάνισή της στο Netflix (στις 21 Σεπτεμβρίου) μέχρι και σήμερα, οι ώρες προβολής της αγγίζουν τις 196,2 δισεκατομμύρια! Στην Κύπρο (και όχι μόνο), η σειρά βρίσκεται στο Νούμερο 1 των trends εδώ και λίγες μέρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pubity (@pubity)

Το ερώτημα, όμως, είναι… Πρέπει να μας προβληματίζει και να μας ανησυχεί το γεγονός ότι μια τόσο σκληρή ιστορία, με τρομακτικά και φρικτά γεγονότα έχει καθηλώσει σε τόσο μεγάλο βαθμό το κοινό;

*Σημαντικό να αναφέρουμε πως η σειρά είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 18 χρονών!

Εσύ είδες τη νέα σειρά; Ποια είναι τα σχόλια σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending