fbpx

5 φράσεις με τις οποίες θα ταυτιστεί μόνο ένας (αληθινός) φοιτητής!

Όταν γινόμαστε φοιτητές όλοι ξεκινούμε να μαθαίνουμε και να προσαρμοζόμαστε στη νέα μας πραγματικότητα, αφού η φοιτητική ζωή έχει τη δική της ρουτίνα και απαιτήσεις!

Η φοιτητική ζωή εκτός από τα πάρα πολλά θετικά, λοιπόν, δεν παύει να έχει και κάποιες δυσκολίες… κάποια κοινά προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλους κατά καιρούς.

Γι’ αυτό κι όταν δυσκολευόμαστε, παραπονιόμαστε… με κάποιες “cliché” ατάκες που λέει κάθε (αληθινός) φοιτητής!

Δες πιο κάτω τις πιο γνωστές ατάκες των φοιτητών και ταυτίσου ελεύθερα:

1
Έκαμες την άσκηση/εργασία για σήμερα; Γιατί εγώ εν επρόλαβα ούφφου!

Freepik.com

Το συνηθισμένο πρόβλημα κάθε φοιτητή (γύρω στη μέση του εξάμηνου) όταν ο φόρτος των εργασιών φτάνει στην κορύφωσή του και δεν φτάνει αυτό τσακ έρχονται και οι ενδιάμεσες εξετάσεις!

Έτσι, ο φοιτητής αποσυντονισμένος προσπαθεί να κάνει και εργασίες και διάβασμα, αλλά δεν προλαβαίνει. Με αποτέλεσμα, κάθε φορά 1 μέρα ως και λίγα λεπτά πριν την παράδοση της εργασίας να ακούμε αυτήν τη φράση…

2
Η πτυχιακή δεν θα τελειώσει ποτέ…

Freepik.com

Κάθε φοιτητής που κάνει την πτυχιακή του ξενυχτάει, διαβάζοντας με τις ώρες έναν ατελείωτο αριθμό βιβλίων, έτσι ώστε να πάρει τις πληροφορίες που χρειάζεται, να τις ενώσει με τη γνώση του και την καινοτόμα έρευνα που κάνει προς το θέμα που του έχουν αναθέσει!

Κάθε μέρα είναι και πιο κουραστική. Από τη μια ο τεράστιος όγκος πληροφορίας, από την άλλη οι λέξεις που πρέπει να συμπληρωθούν για να βγει ολοκληρωμένη η πτυχιακή… Ε δεν έχουμε κι άδικο να νομίζουμε ότι δεν θα τελειώσει ποτέ.

3
Κάποια στιγμή πρέπει να τα πλύνω αυτά τα πιάτα…

Freepik.com

Μέτα από τις ατελείωτες ώρες μαθημάτων και διαβάσματος, αυτό που θέλεις είναι να πας σπίτι να ξεκουραστείς και να δεις την αγαπημένη σου ταινία/σειρά!

Αλλά πρώτα πρέπει να μαγειρέψεις για να φας κάτι. Τι γίνεται όμως με τη βούρνα που πλημμυρίζει με πιάτα τζιαι κατσαρόλες; Είναι η μεγαλύτερη αγγαρεία. Σε νιώθουμε!

4
Άραγε εν να πιάω ποττέ πτυχίο;!

Freepik.com

Όλοι μας αναρωτηθήκαμε έστω και μια φορά αυτό το πράγμα! Ειδικά την περίοδο της εξεταστικής αναρωτιέσαι… μην σου πω ότι αμφιβάλλεις κιόλας αν θα καταφέρεις να πάρεις πτυχίο (λόγω της δυσκολίας των μαθημάτων).

Μια πρόταση που επαναλαμβάνετε συνεχώς τα βράδια του ατελείωτου διαβάσματος. Πάντως, μην σταματήσεις την προσπάθειά σου όσο κι αν δυσκολεύεσαι κάποιες φορές!

5
Πρέπει να έβρω πιο φτηνό διαμέρισμα!

times-enoikion-foititika-diamerismata-studio-enoikio-ellada-kipros
thepressroom.gr/pngkit.com

Κάθε φοιτητής που δεν ζει με την οικογένειά του θέλει να κάνει την ονειρεμένη, αλλά ταυτόχρονα και ακριβή, φοιτητική ζωή του!

Έτσι, κάθε τέλος της πανεπιστημιακής χρονιάς υποσχόμαστε να βρούμε τουλάχιστον έναν χώρο διαμονής λίγο φθηνότερο για να μην πάει όλο το χαρτζιλίκι μας στα ενοίκια… Όσο και να το λέμε, όμως, δυστυχώς μοιάζει ακατόρθωτο.

Εσύ ταυτίζεσαι με αυτές τις φοιτητικές ατάκες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending