fbpx

Μάθε πότε «πέφτει» φέτος η Black Friday… και ετοιμάσου για τα ψώνια σου!

Σκέφτεσαι να πας για ψώνια και να αγοράσεις καινούρια ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές ή ό,τι χρειάζεσαι για το φοιτητικό σου διαμέρισμα (κι όχι μόνο); Το Black Friday έρχεται σύντομα… και σου το υπνεθυμίζουμε για να είσαι προετοιμασμέν@ αφού -σίγουρα- θα γίνεται χαμός!

Τα πράγματα φέτος αναμένεται να είναι διαφορετικά, αφού θα είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα προηγηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά, τα πολυκαταστήματα ετοιμάζονται για μεγάλες προσφορές. Γι’ αυτό τρέξε στα καταστήματα για να εκμεταλλευτείς κι εσύ τις μειωμένες τιμές!

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Freepik.com

Όπως κάθε χρόνο, η Black Friday πραγματοποιείται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, επομένως φέτος «πέφτει» στις 24 Νοεμβρίου (save the date)!

Μπορούμε να πούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να αγοράσεις και τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σου.

Υ.Γ.: Μην ξεχνάς ότι αν δεν μπορείς να παρευρεθείς στα καταστήματα τη συγκεκριμένη μέρα, στις 27 Νοεμβρίου έρχεται και η Cyber Monday! Σίγουρα αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για φθηνές αγορές, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου… και μάλλον φτιάχτηκε για ‘σένα που βαριέσαι τα καταστήματα με φυσική παρουσία!

Γράψε μας σε σχόλιο αν θα κάνεις τα ψώνια σου την Black Friday ή αν προτιμάς τη Cyber Monday! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending