fbpx

Είναι επίσημο… Αυτή είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό κάνει τον γύρω του διαδικτύου (fake) είδηση που παρουσιάζει την πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix!

Κι εδώ που τα λέμε καιρός ήτανε, μιας και είναι τοοόσες πολλές οι ελληνικές παραγωγές που αξίζουν μια θέση στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, μια από αυτές κατάφερε να ξεχωρίσει και κατάφερε να κάνει το Netflix να αγοράσει -επίσημα- τα δικαιώματα της, την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022!

Δες ποια είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix:

Πρόκειται για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro”, που μόνο το trailer ήταν ικανό για να καθηλώσει το κοινό, ενώ από τότε που έκανε πρεμιέρα όλοι μιλάνε για το «φαινόμενο Παπακαλιάτης»!

Αφού, λοιπόν, βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού της Ελλάδας και της Κύπρου, το “Maestro” έβαλε «πλώρη» και για την κορυφή του Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα «προστεθεί» στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022, ενώ θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις αρχές του 2023!

Κι αν δεν βλέπεις ήδη τη σειρά… Δες το trailer για να ξέρεις περί τίνος πρόκειται:

 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το “Maestro” κατάφερε αυτό που πολλοί σκηνοθέτες ονειρεύονται και καθημερινά δουλεύουν για αυτό… Το όνομα του να ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο!

Επέστρεψε μετά από χρόνια στην τηλεόραση για να πάρει αυτό που του αξίζει, αφού στην αρχή της καριέρας του βίωσε έντονα την αμφισβήτηση. Ωστόσο, με τη «μαεστρία» του κατάφερε -όχι μόνο- να συγκλονίσει το κυπριακό και ελληνικό κοινό, αλλά να κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες προβολών ανά το παγκόσμιο.

Το μόνο που χρειάστηκε για να τα καταφέρει ήταν απλώς να συγχωνεύσει όλα τα κοινωνικά προβλήματα σε μια σειρά, να τα προβάλει με τον δικό του τρόπο, να επιλέξει τους καταλληλότερους ηθοποιούς, ώστε να συγκλονίσουν με τις ερμηνείες τους και να πάρει την ελληνική τηλεόραση ένα βήμα παραπάνω!

Βλέπεις κι εσύ τη σειρά “Maestro”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending