fbpx

Η Lacta σε βοηθά να στείλεις τέλεια love letters… μέσω εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης!

Έχεις κι εσύ δυσκολία στο να εκφράζεις τα συναισθήματά σου; Δεν ξέρεις πώς να πεις το «σ’ αγαπώ» στο crush ή το ταίρι σου;

Η Lacta, η σοκολάτα που έχει ταυτιστεί με την αγάπη, επειδή ξέρει πως δεν είναι σε όλους το ίδιο εύκολο να εκφράσουν την αγάπη τους, φέτος σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις γράμματα αγάπης (love letters) με τη βοήθεια… της τεχνητής νοημοσύνης!

Δες πιο κάτω πώς ακριβώς λειτουργεί:

ogilvy.gr

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή “AI Love You” και του website www.ailoveyou.gr, που δημιούργησε η Ogilvy, μπορείς να δημιουργήσεις μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ένα γράμμα αγάπης, απλά δηλώνοντας σε ποιον θέλει να πει «σ’ αγαπώ» και γιατί.

Επειδή, όμως, και το AI κάποιες φορές κάνει λάθη, μπορείς φυσικά να επεξεργαστείς το κείμενο ή να ζητήσεις εναλλακτικές εκδοχές… και αφού γίνει ακριβώς όπως το θες, μπορείς να το στείλεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, μέσω ενός μοναδικού link.

Μάλιστα, μπορείς να κάνεις το γράμμα σου ακόμη πιο προσωπικό και ρομαντικό, ηχογραφώντας και τη φωνή σου, έτσι ώστε ο παραλήπτης να μπορεί να σε ακούσει να διαβάζεις όσα θέλεις να του πεις!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lacta (@lacta.gr)

Το μόνο που έχει να κάνει ο παραλήπτης είναι να πατήσει το link και να γυρίσει την camera του κινητού σε μια συσκευασία Lacta. Έτσι θα ξεπροβάλει «μαγικά» το love letter που του έστειλες, πάνω από τη σοκολάτα, μέσω τεχνολογίας AR.

Εσύ βρήκες τον τρόπο να πεις «σ’ αγαπώ»; Πάτα ΕΔΩ και κάνε το με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending