fbpx

Κι όμως… Ο χωρισμός της Shakira και του Pique έγινε μάθημα στο πανεπιστήμιο!

Μετά από αυτή την είδηση που όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο δεν είναι fake, νομίζω το επόμενο που θα ακούσουμε είναι ότι ο χωρισμός Shakira-Pique θα γίνει και σήριαλ στην TV!

Μετά την κυκλοφορία του viral hit της Shakira με τίτλο “Bzrp Music Sessions 53” και τη δημόσια “κατακραυγή” της προς τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, πολλοί ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω με το θέμα, διαλέγοντας μάλιστα και #teamshakira ή #teampique.

Και αν νομίζεις ότι μόνο τα ΜΜΕ είχαν την όρεξη να ασχοληθούν με το πρώην ζευγάρι, κάνεις λάθος, αφού ο χωρισμός τους πρόκειται να μελετηθεί στο Πανεπιστήμιο της Καστίγια-Λα Μάντσα (UCLM).

Μάθε πιο κάτω περισσότερες λεπτομέρειες:

Πιο συγκεκριμένα το UCLM πραγματοποίησε ένα συνέδριο για να μελετήσει τις επιπτώσεις του χωρισμού από διάφορους τομείς του Νομικού Δικαίου, όπως το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή, την τιμή και την ίδια την εικόνα μέχρι το διεθνές δίκαιο, με αφορμή το πιο πάνω τραγούδι.

Το συνέδριο με τίτλο «Νομικές συνέπειες της υπόθεσης Shakira και Pique σχετικά με το 53 BZRP» πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κουένκα και αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα στα μέσα Ιουνίου.

Σε δηλώσεις τους οι διοργανωτές, ανέφεραν ότι σκοπός είναι «να έρθουν οι σπουδαστές πιο κοντά σε ορισμένα σχετικά νομικά ζητήματα, χρησιμοποιώντας ένα θέμα που γνωρίζουν μέσω των ΜΜΕ και που τους ενδιαφέρει», ενώ επισημαίνουν ότι το εν λόγω σεμινάριο  «απευθύνεται σε φοιτητές νομικής και σε ανθρώπους που είναι περίεργοι»!

Πώς θα σου φαινόταν να έκανες κι εσύ μάθημα στο uni για τον χωρισμό Shakira-Pique; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending