fbpx

«Πάμε όλοι μαζί σε μια… συναυλία»: Αυτοί οι καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο! (Part 3)

Αύγουστος, θάλασσα, συναυλίες… Η απόλυτη συνταγή για αξέχαστες διακοπές! Το νησί μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί (κι αυτόν τον μήνα) αγαπημένους καλλιτέχνες και να χορέψει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Πάρε μια βαθιά ανάσα & get ready, γιατί το party που ξεκίνησε τους προηγούμενους καλοκαιρινούς μήνες συνεχίζεται και περιλαμβάνει live εμφανίσεις… για όλα τα γούστα!

Μάθε ποιοι τραγουδιστές έρχονται, πότε και πού:

1
Δέσποινα Βανδή & Έλενα Παπαρίζου

allaboutlimassol.com

Συνδυασμός που σκίζει! Οι δύο πιο αγαπημένες Ελληνίδες star θα εμφανιστούν μαζί επί σκηνής, στο 29o Φεστιβάλ Γάλακτος, στο Δάλι!

Το Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 21:00, στο Γήπεδο Χαλκάνωρα Ιδαλίου, η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες τους επιτυχίες! Εισιτήρια: https://shop.tickethour.com/, Καταστήματα ACS & Καφετέριες Mikel. ΑΡΕΝΑ προπώληση €20 (πόρτα €25), παιδικό εισιτήριο (3 – 12 ετών) €5.

2
Νίκος Μακρόπουλος

zarpanews.gr

Πόσες φορές έχεις πάει στις όμορφες Πλάτρες; Όσες κι αν ήταν οι φορές, σίγουρα ο λόγος ήταν για μια απλή βόλτα στο βουνό… και όχι για συναυλία. Ε αυτήν τη φορά θα ζήσεις κάτι το διαφορετικό!

Ετοιμάσου για μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού που θα γίνει στις Πλάτρες, αφού το Cyprus Property Gallery μαζί με το Agro Cyprus, φιλοξενούν στο Platres Arena, το Σάββατο, 26 Αυγούστου, τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, Νίκο Μακρόπουλο. Πληροφορίες στο 97902609.

Past Events:

3
Πέγκυ Ζήνα

star.gr

«Ωραία τα παπουτσάκια σου Πέγκυ μου!», είναι μια φράση που ΔΕΝ θα πούμε, αλλά σίγουρα το Πεγκουλίνη θα μας πει πολλά τραγούδια και θα μας ξεσηκώσει… σε ένα αγαπημένο χωριό!

Μια από τις πιο μεγάλες, λαϊκές και εξαιρετικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, κατεβαίνει στο νησί μας με όλο το μουσικό της επιτελείο για μια μοναδική εμφάνιση στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας, στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Τέχνης & Πολιτισμού, το Σάββατο 5 Αυγούστου, στην Εξωραϊσμένη Κοίτη Ποταμού.

Εισιτήρια: Προπώληση: €20 / Στην είσοδο: €25 / Παιδικό (έως 12 ετών) €10. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Πληροφορίες στο 99789796.

4
Γιώργος Σαμπάνης

protothema.gr

Είναι ρομαντικός και γλυκούλης… και έρχεται για πρώτη φορά στο NAVA Seaside, στον Πρωταρά. Ποιος; Ο αγαπημένος Γιώργος Σαμπάνης!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Αυγούστου, ο τραγουδιστής και συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών που αγαπάμε, έρχεται μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη και υπόσχονται να μας ανεβάσουν, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Πληροφορίες στο 22777744.

5
Διονύσης Σχοινάς & Λούκας Γιώρκας

checkincyprus.com

O Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας, μετά από 3 επιτυχημένες εμφανίσεις έρχονται ξανά στη Λεμεσό και δίνουμε ραντεβού στο Theama Venue!

Ο Σχοινάς με τις μεγάλες επιτυχίες και ο Κύπριος Λούκας Γιώρκας με τη γνήσια λαϊκή φωνή, λοιπόν θα μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους για μια ακόμα αξέχαστη εμφάνιση… Μάντεψε πότε;! Και αυτοί το Σάββατο, 5 Αυγούστου. Δεν θα ξέρεις τι να πρωτο-διαλέξεις για να διασκεδάσεις τη συγκεκριμένη μέρα. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341341.

6
Bloody Hawk & Immune

checkincyprus.com

Όπως σου είπαμε και στην εισαγωγή… υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα! Αν, λοιπόν, είσαι fan αυτού του είδους μουσικής δεν πρέπει να χάσεις τη live εμφάνιση των Bloody Hawk και ο Immune, στο Theama, στη Λεμεσό!

Οι δύο ταλαντούχοι ράπερ έρχονται την Κυριακή, 6 Αυγούστου για μια κοινή συναυλία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Τιμή Εισιτηρίου €20. Εισιτήρια στο tickethour.com και σε όλα τα καταστήματα της ACS COURIER. Ελάχιστη κατανάλωση σε καναπέδες & τραπέζια από 4 μέχρι και 10 άτομα. Κρατήσεις και πληροφορίες 99 341341 και 96 303071. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00.

7
Γιώργος Λιβάνης & Ανδρομάχη

Το Theama Venue στη Λεμεσό, όπως ήδη θα κατάλαβες, αυτόν τον μήνα δεν θα μας αφήσει να κάτσουμε στο σπίτι, αφού ετοιμάζει πρόγραμμα με πολλούς καλλιτέχνες! Σημείωσε, λοιπόν, άλλες δύο συναυλίες στο calendar σου, αυτόν τον Αύγουστο.

Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη έρχονται τα Σάββατα, 12 και 19 Αυγούστου, για 2 καλοκαιρινές εμφανίσεις που θα μας ξεσηκώσουν. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99852220.

 

Εσύ σε ποια συναυλία θα πας για να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending