fbpx

Brunch is always a good idea: Δες τα νέα spots που θα λατρέψεις με την πρώτη… μπουκιά!

Αν είσαι brunch lover σίγουρα συμφωνείς με την δήλωση: “brunching is better than shopping”! Έμαθες τα νέα brunch spots του νησιού ή θα πηγαίνεις όλο στα ίδια και στα ίδια;

Μην ανησυχείς καθόλου, διότι σου προτείνουμε νέα στέκια για brunch στην Κύπρο που θα θες να επισκεφθείς asap. Θα τα λατρέψεις με την πρώτη… μπουκιά!

Δες τα νέα brunch spots:

1
Istorja – Λευκωσία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i’ s t o r j a (@istorja)

Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, με τέλεια αισθητική στη διακόσμηση που προσφέρεται για όλες τις ώρες της ημέρας, ωστόσο, οι περισσότεροι το επιλέγουν για το πεντανόστιμο brunch που σερβίρει.

Στο brunch menu θα βρεις αρκετές επιλογές… Από granola μέχρι frittata και από eggs benedict μέχρι avocado σερβιρισμένο σε τοστ βιολογικής καρύδας!

2
Barbe – Λεμεσός

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbe (@barbe_limassol)

Αν η Barbie είναι η μεγάλη σου αγάπη (όπως κι έμενα), δεν υπάρχει αμφοιβολία ότι θα λατρέψεις αυτό το ροζούλικο spot.

Full instagram-ικό με λαχταριστές επιλογές για brunch και pink details που ξεχωρίζουν -όχι μόνο στα πιάτα- αλλά και στον καφέ. Πάντως δεν πρέπει με τίποτα να φύγεις από εκεί χωρίς να δοκιμάσεις τα γλυκά!

3
Ermi Brunch & Tavern – Αγίοι Βαβατσινιάς

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ermi Brunch & Tavern (@ermisince1995)

Με θέα στο χωρίο… Θα δανειστώ αυτή τη φράση από το insta bio του μαγαζιού, γιατί όταν ξέρεις πως θα απολαύσεις brunch & view at the same time, τότε έχεις ήδη πειστεί να το επισκεφθείς και δεν το ξέρεις!

Μπορεί τα ξενόφερτα πιάτα του brunch να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις μας, αλλά καταβάθος το cyprus breakfast (μπούκκωμα μάνα μου) είναι το αγαπημένο μας… γιατί σαν την Κύπρο εν έσσιει. Τι περισσότερο θέλεις δηλαδή από μια πιατέλα με τηγανιτά αυγά, λουκάνικο, χαλλούμι, κ.α.;

4
Dimora Gastrobar

cypruseats.com

Η Λάρνακα δεν θα μας άφηνε έτσι… Εδώ και μερικούς μήνες ένα καινούριο spot έκανε την εμφάνισή του κι αν δεν το έχεις επισκεφθεί, φρόντισε να το κάνεις σύντομα!

Dimora στα ιταλικά σημαίνει αρχοντικό, όπως και ο χώρος που στεγάζει αυτό το spot. Στο μενού θα βρεις κλασικά brunch πιάτα με ένα φρέσκο touch που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Αν είσαι ο “μεζετζιής” της παρέας, το Heavy Duty Breakfast (τηγανητά αυγά, μπέικον, λουκάνικο, χαλούμι, μανιτάρια, μαρμελάδα ντομάτας, κ.α.) είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Εσύ που θα πας για brunch το επόμενο Σαββατοκυρίακο; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending